Ostatnio edytowane przez phdream ; 04-06-2011 o 22:25
Sterownik rolety masz? Ten montowany na prawym tylnym nadkolu(pod oparciem kanapy)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
chyba nie mam sterownika,nie znalazlem zadnej wtyczki pasujacej do rolety i kable od niej przeprowadzilem do przodu.Jak wyglada taki sterownik?
W 7er po lifcie byl ten sterownik czy tylko przed FL?
Ostatnio edytowane przez phdream ; 05-06-2011 o 09:07
Tylko przed FL. Po FL całe sterowanie jest w panelu z tego co kojarzę
Zajrzałem do WDS.
Do 09/95 był sterownik do rolety, w miejscu gdzie pisałem.
Po tej dacie sterownika już nie ma.
Przed FL jest to w przycisku, po FL w panelu.
Przycisk z wersji po 95 roku jest wyraźnie dłuższy od twojego i przez otwory widać w nim elektronikę
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
no wiec nie mam sterownika.wpiecie przekaznika powinno wystarczyc!!?jutro bede kombinowal.
Można to zrobić na 2 przekaźnikach przełączanych, ale w tym momencie nie będzie to działać automatycznie.
Prościej zmienić przycisk na ten późniejszy. Jak coś to odezwij się na PW ;)
Henry Ford