Cześć powracam z fotkami żeby co niektórzy przypomnieli sobie jak wygląda moje 7.
Zmian narazie żadnych poza podstawowymi wymianami robotą zawieszenia i hamulcy
Doszedł prawy wydech i tyle.
Obecnie do naprawy mam wymianę sondy furka więcej pali spaliny czasem wypalają oczy no i już trzeba ją dłuzej zakrecić czasem żeby zapaliła
Ostatnio kupiłem nowy zawiasik klapki i blaszkę naprawiłem siłownik centrala od strony pasażera bo nie odbijał
nadal brakuje mi halogenów i kratek w zderzak... cóż zrobić nie ma skąd wziąć a niektórzy troche za dużo cenią
Potrzebował bym uchwycik listwy tylnych lewych drzwi biały zatrzask ze śrubką jeśli ktoś ma proszę o kontakt prześle na piwko za niego.
Zakładałem temat o kolorze do E32 jednak wstępnie zdecydowałem że w sierpniu trafi na nią lakier Hell Rot (314) Jednak Fajnie było by dostać wasze propozycję
Głównie chodzi i o kolor czerwony żywy i mocny nie jakiś jasny jak np. Japan ROT 438 ale nie za buraczany myślę że Hell rot byłby ok ale może wy macie jakieś fajne lakierki
Bo myślę że ta czerwień + szadow i lampy hella świetnie by wyglądały.
Koniec gadania wrzucam kilka fotek
Myju myju....
Myju myju :D....
Po umyciu :) :D Słabo widać i tak wiem...
W garażu...
Czekamy na przegląd w tle E65 czy jak ona tam ma :P
To by było na tyle jeśli ktoś ma zaczepik kratki w zderzak i halogeny niedrogo to prosił bym napisać do mnie Pozdro :)
Bumcia niedługo idzie do garażu jeśli spadnie śnieg a narażony na złe warunki i sól będzie Peugeot 406 2.1 TD którego zakupiłem. Ach te kopciuchy jakiś problem już ma z obrotami.... Cóż do Tylko Francuzki Diesel a nie M30 przygotowane przez barona Alexandra von Falkenhausena
Właśnie trafiłem na fotkę E32 idealnej dla mnie Kolor to BrilantROT 490 Kurde zakochałem się.... Co tu powiedzieć.. Siódemek czerwonych jest mało a do tego gdy lakier będzie ładny i błyszczący będzie świetnie wyglądał zdaje mi się że to nie metalik? I czym się różni od Hell rot czy jest jaśniejszy czy ciemniejszy
![]()