-
Doświadczony Użytkownik
Guner twój angielski jest kiepski chciałeś przyszpanować ale duck to kaczuszka zabawka Jeśli już to Drake ale bez pośrenio i tak za bardzo nie ma tłumaczenia...
Ten łącznik to nie ma ze mną wiele wspólnego na kole 18 i profilu 245 nie idzie poszaleć do tego jeszcze ze szperą i automatem samochodem jeżdze normalnie czasem wezmę poślizg.
Za E30 napewno więcej niż 5 bym nie dał zmiana na gorsze? dla mnie nie lecz bajerów bym tam za dużo nie miał ale E30 też ma w sobie to coś.
Elementy nadzwozia...? Tylko tył wiem że to i tak za dużo ale co zrobić tak dobrali lakier. Inne 7er E32? Nie mam po co bo po co mam sprzedawać dobre E32 i szukać potem nie wiadomo ile czegoś co wogule sie nadaje do jazdy.
Dżuda tamta E32 była spoko i z dużym nakładem nie był to rupieć do ideału też było daleko poprostu dobre E32 z którego ktoś będzie miał pożytek.
Obecna ma kilka wad których tamta nie miała ma też zalety zresztą co tu dużo mówić 7 siódemie nie równe.
Zresztą ktoś jeśli by nawet kupił i chciał by mieć maline to mógł by ją pomalować jeśli z nią zostanę zrobie to ja w niedalekiej przyszłości.
A łącznik wału w sumie już kupiłem ją z tym jedyne co sprawdziłem to że nie podpora wału. Tłumik drgań napewno nadaje się do wymiany ale czy to bezpośrednio jego wina to zobaczymy a jeśli to skrzynia to też nie dramat lecz nie sądze ale nawet jeśli leży mi jeszcze 2 automaty które powinny być dobre i się przełoży i zobaczy jeśli łącznik nie pomorze
Uprawnienia umieszczania postów