Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Kaczy i nowe 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Guner twój angielski jest kiepski chciałeś przyszpanować ale duck to kaczuszka zabawka Jeśli już to Drake ale bez pośrenio i tak za bardzo nie ma tłumaczenia...
    Ten łącznik to nie ma ze mną wiele wspólnego na kole 18 i profilu 245 nie idzie poszaleć do tego jeszcze ze szperą i automatem samochodem jeżdze normalnie czasem wezmę poślizg.
    Za E30 napewno więcej niż 5 bym nie dał zmiana na gorsze? dla mnie nie lecz bajerów bym tam za dużo nie miał ale E30 też ma w sobie to coś.
    Elementy nadzwozia...? Tylko tył wiem że to i tak za dużo ale co zrobić tak dobrali lakier. Inne 7er E32? Nie mam po co bo po co mam sprzedawać dobre E32 i szukać potem nie wiadomo ile czegoś co wogule sie nadaje do jazdy.
    Dżuda tamta E32 była spoko i z dużym nakładem nie był to rupieć do ideału też było daleko poprostu dobre E32 z którego ktoś będzie miał pożytek.
    Obecna ma kilka wad których tamta nie miała ma też zalety zresztą co tu dużo mówić 7 siódemie nie równe.
    Zresztą ktoś jeśli by nawet kupił i chciał by mieć maline to mógł by ją pomalować jeśli z nią zostanę zrobie to ja w niedalekiej przyszłości.
    A łącznik wału w sumie już kupiłem ją z tym jedyne co sprawdziłem to że nie podpora wału. Tłumik drgań napewno nadaje się do wymiany ale czy to bezpośrednio jego wina to zobaczymy a jeśli to skrzynia to też nie dramat lecz nie sądze ale nawet jeśli leży mi jeszcze 2 automaty które powinny być dobre i się przełoży i zobaczy jeśli łącznik nie pomorze

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Guner twój angielski jest kiepski chciałeś przyszpanować ale duck to kaczuszka zabawka Jeśli już to Drake ale bez pośrenio i tak za bardzo nie ma tłumaczenia...
    rzeczywiscie nad angielskim ciagle pracuje, m.in. prowadzac zajecia ze studentami amerykanskimi, dziekuje za poprawki...mysle, ze do Ciebie pasuje zamiast tego drake bardziej Lame Duck...kolejny pomysł za ktory nie chce kasy:) docen to:) a wracajac do meritum, duck to kaczka, zadna tam zabawka:) nie wiem czy dj kaczka, ale kaczka na pewno:)

Uprawnienia umieszczania postów