Guner nie tylko ty byles biednym studentem ;) Studia konczylem 4 lata temu i nawet mi sie w najcudowniejszych snach nie snilo, ze bede jezdzil teraz e38 :D Smigalem autobusem na biletach znizkowych za 1,1zl, jadlem pizze z Netto za 1,8zl i pilem piwo "Ogniste" 9% za 1,5zl :D Ach cudowne czasy to byly! :)
no ja tak zle nie mialem , ale jak widze teraz , ze jest w sumie coraz lepiej w kraju, a mlodziez, ktora nie pamieta biedy, komuny nie ma za grosz pokory to jest jakos dziwnie...dlatego jestem np. za mundurkami w szkolach i ograniczaniem dzialalnosci rozrywkowej , drogich imprez i wycieczek bo kiedys szkola sluzyla do nauki i po to sie chodzilo, a teraz przy tym rozwarstwieniu [nie pisze , ze jest zle bo jestem konserwatysta liberalnym i jestem za rozwarstwieniem] jedno dziecko nie ma za bardzo co jesc czasami, na kanapke, a drugie przynosi do szkoly 'komorkie', 'ajpada' i chodzi w ubraniach za ktore by 4osobowa rodzine przez miesiac wyzywil....to wszystko jest niepotrzebne w szkole i wprowadza tylko niepotzrebne podzialy do ktorych nie powinna sluzyc szkola, to samo np. z komuniami w polsce, zamiast uszyc dla wszystkich takie same worki to ksieza pozwalaja na rozne fanaberie i idzie taka dziewczynka przebrana jak ksiezna djana do kosciola , a pozniej w najlepszej knajpie impreza, wszystko powierzchowne , niezwiazane z religia i puste...lans i przewracanie dziecku w lepetynie od najmlodszych lat, pozniej nie ma co sie dziwic , ze agresja, glupota , pieniadz staje sie najwieksza wartoscia i taka dziewczynka dorabia sobie np. od gimnazjum jako prostytutka , a sa juz takie 'z dobrych rodzin' przypadki....
będzie czas pieniądze na pierdoły to się pomaluje skórke bo jak pisałem wczęsniej znalazłem sprzedawce oferującego oryginalne farby do skór dużo nie pójdzie myślę że 2 setki na cały środek starczy sztuka odnowienia żadna tylko potrzeba czasu i chęci dobrze że nie są bardzo wyświchtane i wcale nie popękane więc problemu nie będzie.
Niestety w tamtej 7 skóra na bokach foteli z przodu była jak wyschnięta i popękana skórka chleba.
A co do telefonu hm... To zawsze w E32 było dla mnie coś pozatym moja miała telefon od początku tyle że nie ten. Jednym sie podoba a drugim nie bo uważają że po co komu stary rupieć.
Dla mnie jednak nawet telefon stary jak 7 ale sprawny to Szpan i Luksus. :D
http://7er.pl/showthread.php/18838-W...y-swojego-7era
Czemu sprzedajesz na E30 chcesz zamienić?
...................
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-09-2011 o 12:59
jak coś znajomy ma na zamiane e30 Touring w gazolocie 1.8 ciemna zieleń i shadow :)