sluzy do odpowietrzania zbiornika jesli tankujesz do pelna i zbiera opary
sluzy do odpowietrzania zbiornika jesli tankujesz do pelna i zbiera opary
każda to ma?
Zjadłeś 'żeby' na E32, wiesz o nich wszystko a zadajesz takie pytania? Tak, każda E32 to ma.
Nie wiem od czego to zależy już spotkałem się z wieloma przypadkami gdzie to koło jest cofnięte (przeważnie prawe)
prawe bardziej Luz na dwa palce lewe luz na 3 palce mi to sie wydaje że zawias nie oryginalny a po drugie wybite gumy na sworzniach i koło samoczynnie idzie do tyłu.
Myślę że po wymienie zawiasu na ori będzie dobrze a jak nie to sprzedam 7 i żegnam sie z marką :D
Lub jak znajde ładne Coupe E30 sprzed 87' to sprawie sobie taką
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 10-09-2011 o 13:07
Kaczy, Ty chyba żartujesz ze zmianą marki...! ?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja bym się nie Żegnał (nie - RZegnał) , przecież E32 podobno jest dla Ciebie wszystkim :D :D :D
rzeczywiście byka zrobiłem :D Nie no żartuje wszystko jest do zrobienia :P
Raczej to nie wina gum ani krótkich wahaczy.Też mam ten problem że prawe mam delikatnie przesunięte w tył.
Cały przód robiłem w zeszłym tyg (wahacze,końcówki,drążek srodkowy,gumy,stabilizatory) nie ma rzeczy starej a i tak jest efekt cofniętego koła :/ dodam że auto nie było nigdy rozbite nie licząc obtarć parkingowych.
Proponuje przejechac sie na geometrie ;) Zapewne macie przestawiny tzw. Caster (nie wiem jak to sie nazywa po polsku). Macie ustawiony negatyw a powinno byc lekko pozytyw. W zaleznosci jaki styl jazdy sie preferuje. Im "ostrzejszy" kierowca tym wiekszy pozytyw. Link z wytlumaczeniem http://www.alignmycar.co.uk/WhatDoAl...rmsMean/caster
Ostatnio edytowane przez matraks ; 12-09-2011 o 02:55