-
Zaawansowany Użytkownik
Mam huz wszystko co potrzebne.Aby wszystko zagralo uruchomilem kompa z plyta główną posiadajacą RS232.Swiezo zainstalowany system XP SP3 i wszystko co potrzeba.Instalka według instrukcji Nerwus-a itd. Jednak nie moge w VMware utworzyc wirtualnego dysku.Krew mnie zalala.Okzuje sie ze po instalce Vmware on nie prosi o zrestartowanie systemu tak jak to widac w instrukcjach.I co jak sądzę ma wpływ na powodzenie moich staran, w zakładce Automatic Bridging mam na stałe zaznaczona opcje o ktorej mowa w instrukcji instalacji.ALE jest ona jakby nieaktywna.Czyli zaznaczona na stale.Bez mozliwosci wyboru.Pole gdzie jest zaznaczona opcja jest bez mozliwosci zmiany.Instalowalem pozniej dla sprawdzenia to na innym kompie tez z XP i zlaczem RS na plycie i jest to samo.Ale dzis zainstalowaem to na swoim "domowym " kompie nowej generacji bez RS232 tez na syst.XP w celu sprawdzenia czy bedzie to samo i okzuje sie ze tez po zainstalowaniu Vmware nie prosi o zrestartowanie system tak jak to widac na instr.Nerwus-a ALE w zakładce Automatic Bidging moge sobie zaznaczac opcje.Prosze o pomoc bo przez to stracilem mase czasu wstepnie myslac ze problemem jest cos innego.Co moze odpowiadac za poprawne zachowanie Vmware 5?Co ja mam zle ustawione w systemie? Tak jak wspomnielem,swiezo zainstalowany XP.Nic nie nasmiecone.Adres 3F8-3FF OK.
Uprawnienia umieszczania postów