Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 24

W±tek: [e65] Witam wszystkich

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2009

[e65] Witam wszystkich

Witam wszystkich u¿ytkwników siódemek.

Od dwóch tygodni jestem szczê¶liwym posiadaczem e65 z 2002 roku.
    Jest to moje pierwsze BMW, pomimo tego i¿ od 15 lat ¶rednio raz rozcznie zmieniam samochód, jakim¶ cudem nie trafi³em na BMW. Muszê z przyjemno¶ci± powiedzieæ ¿e BMW to inna bajka je¿eli chodzi o samochody i chyba tym razem zabawie na d³u¿ej.

Co¶ wiêcej na temat samochodu ....

Produkcja 2002 rok z pe³n± opcj± wyposa¿enia, przejechane 270.000 km , czego siê na pocz±tku nies³usznie obawia³em. Kupi³em samochód lekko uszkodzony z prawej przedniej i tylnej strony z Austrii. Koszt naprawy i rejestracji to 12.000 PLN a koszt zakupu 5100 euro. Wiêc jak ka¿dy mo¿e sobie policzyæ cena ma¿enie. Niestety wad± jest fakt i¿ w³a¶cicielem by³ turek, nie to ¿ebym coæ mia³ do turków, ale ka¿dy mniej wiêcej domy¶la siê o co chodzi. W ¶rodku chlew, porysowane plastiki, w baga¿niku wylana farba itd. Naszczê¶cie czê¶ci s± bez problemu dostêpne wiêc powoli doprowadzam j± do po¿±dku. Wczoraj za³o¿y³em do niej instalacjê gazow±. Pocz±tkowo mia³em obazwy, poniewa¿ na licznych forach pisano jak to ciê¿ko z gazem w tym samochodzie i jak to potem kiepsko chodzi. Uda³em siê wiêc do cz³owieka który ju¿ kilka insalacji mi zrobi³ i wszystko by³o ok. Wydrukowa³em mu opinie z forum gdzie rozpisywano siê na jakich podzespo³ach gazowych te silniki nie chc± chodziæ. Po 2 dniach przyjecha³em po odbiór, gdzie dowiedzia³em siê i¿ zamontowa³ mi dok³adnie takie podzespo³y o których pisano ¿e nie chodz± w tych samochodach. Przejecha³em siê i musze powiedzieæ ¿e wszystkie obawy odesz³y. BMW chodzi na gazie identycznie jak na benzynie, ¿adnego spadku mocy, obroty ok, ¿adnych b³êdów w komputerze, po mprostu rewelacja, cena instalacji 4500 PLN. Jestem z samochodu bardzo zadowolony. Przy okazji dorzuce jakie¶ fotki. Pozdrawiam wszystkich..... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ps: co do full opcji to rzeczywi¶cie , tak naprawde chyba nikt nie ma w BMW full opcji, jak siê popatrzy na ilo¶æ mo¿liwego doposarzenia, ale ca³kiem sporo sprzêtu jest na pok³adzie.

ps2: na forum tutejszym znalaz³em siê dziêki BEZI , który by³ tak ¿yczliwy podpowiedzieæ mi co nieco na temat gazu w siódemce, dziêki kolego.

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    Witam :)

Zmieniaj jeszcze olej w skrzyni , wrzucaj fotki i wpadaj na zloty/spoty, a bedzie wzorowo :)

Witaj ;) koniecznie poka¿ nam swoje cacko :D jak sam widzisz, nie taki diabe³ straszny jak go maluj± ;D

Witka ;D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar MCGUMA
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Sk±d
    Mielno/Koszalin
    Siemka ;) Czekamy na fotki :D
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Witam :D No i opowiedz co¶ wiêcej o tej pe³nej opcji. Jak tam lodówka, telewizory na ty³ wentylacja foteli, night vision ;)

Fotki buni obowi±zkowo
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Witeczka kolezko.....no wiesz co....nie wspomniales ze ja Cie tu sciagnalem hehhe..luzik...ciesze sie ze jestes...i ze moze moje podpowiedzi co do gazu cos pomogly...
    Co do pelnej opcji to pewnie zaraz tu sie dowiesz co brakuje do full wersji :D :D ....
    Pozdrufka Tomek
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    e53 3.0d
    Sk±d
    Rzeszów
    powitaæ :) poka¿ foty furmany :)

Vip Vip Awatar max mt
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW