Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wyciek, pompa wody w e32.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Epox
    BMW
    BMW730 E38 M60
    Witam mam ten sam problem tylko ze u mnie cieknie z łożyska ośki od wiatraka a poza tym mam tam luz jak łapie za łopaty wentylatora to jest luz w górę i duł i to duży mam kupioną pompę i teraz nie wiem za co po kolei się zabrać ściagałem wszystkie weże gumowe wiatrak bede sciagał jutro bo nie mam takiego klucza na miejscu a z reszta jak sprawa wyglada w M60 Prosze was o jakies dobre rady i podpowiedzi typu fotki
    Zamiast krwi etylina.Zamist serca trurbina.Zamiast kregosłupa kolumna Macphersona

Początkujący Użytkownik Awatar mynio88
    BMW
    BMW E32 730i R6
    Cytat Zamieszczone przez Epox Zobacz posta
    Witam mam ten sam problem tylko ze u mnie cieknie z łożyska ośki od wiatraka a poza tym mam tam luz jak łapie za łopaty wentylatora to jest luz w górę i duł i to duży mam kupioną pompę i teraz nie wiem za co po kolei się zabrać ściagałem wszystkie weże gumowe wiatrak bede sciagał jutro bo nie mam takiego klucza na miejscu a z reszta jak sprawa wyglada w M60 Prosze was o jakies dobre rady i podpowiedzi typu fotki
    Nie wiem jak jest w m60 ale najpierw sprawdziłbym wszystkie węże, mogły po prostu ze starości popękać i puszczają płyn, może być masa powodów. Jak masz wymieniać pompę wody to sprawdź czy na wisko nie ma luzu bo jak jest już mocno wyjechane to nawet nowa pompa wody ci poleci ja tak miałem w moim m30b30
    wisko miało luz i przez to łożysko na pompie poszło, oczywiście też przyczyniło się to że po 20 paru latach wszystko powoli prosi się o wymianę. Pozdrawiam i powodzenia
    Ostatnio edytowane przez mynio88 ; 06-06-2011 o 09:25

Uprawnienia umieszczania postów