Witka
od ponad trzech lat śmigam na iplusie ,i powiem szczerze ,nie spotkałem miejsca w kraju ,żeby nie było zasięgu , telefon mam z ery i niekiedy bywa brak zasięgu
Witka
od ponad trzech lat śmigam na iplusie ,i powiem szczerze ,nie spotkałem miejsca w kraju ,żeby nie było zasięgu , telefon mam z ery i niekiedy bywa brak zasięgu
a moze mi ktos napisac np ile taki pakiet internetu kosztuje z tego co widze to w plusie 15 zl za 500 mb . A nie ma czegos takiego w telefonie na karte ze place np 50 zl i mam internet non stop .
Musisz popatrzeć na cenniki operatorów po ile są te pakiety i w jakich wielkościach.
a ja polecam Orange Free na kartę ,chyba najlepsza oferta na rynku
Nie dojść,że całą kasę możesz wykorzystać na wszystko to jeszcze masz w bonusie pakiety danych.Min rozmowy to 29gr,cena sms-a 20gr,100kb po za pakietem 1gr
http://www.orange.pl/portal/map/map/...=1307080624272
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Panowie nie tylko pakiet jest ważny ale i funkcjonalność i szybkość netu:D .ORANGE jest bardzo dobre jak masz dużo cierpilwości i prędkośc ci jest zbyteczna :D :D NIe polecam :D
Ostatnio edytowane przez dorka ; 03-06-2011 o 07:24
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
W iplusie nie da się do końca robić płatności kartami. Iplus blokuje sporo usług i niektóre strony nie ładują się do końca.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Dorka, szybkość internetu GSM zależy tylko i wyłącznie od technologii wykonania stacji w obrębie której się znajdujesz i związanej z tym jej przepustowości. Najgorszą (GPRS) od najlepszej (HSPA+) dzielą prawdziwe lata świetlne. Ale nie o tym tu rozmawiamy. Przypominam też, że technics nie pytał o mobilny internet do komputera, a o internet jako dodatkową usługę w telefonie.