Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Zakup E38/E65

Jak ten temat będzie dalej zmierzał w stronę rozprawki na temat „kogo stać na e65 a komu się podoba e38 bo jest biedny” to będę interweniował.
    Proponuję się skupić na udzieleniu koledze rzeczowej porady dotyczącej zakupu wspomnianych modeli.
    Radzę również przystopować stwierdzenia „na co kogo stać czy nie stać” bo obrażania użytkowników nie będę tolerował.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Adasio sie uniósł ale prawie się z nim zgadzam :) Noo po za tym majstersztyk na końcu :) Hhehe Przegieli pałę z tą elektroniką, napakowali żeby zarabiać na serwisie,
    celowe wady też powstały ... eh. Co do wyglądu hmm uwielbiam to E65 :) Chociaż patrząć na F-kę która jakby mi przypomina znów powrót do E38 to już serce bije szybciej :)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Nie ma się co obrażać na Adasia. Prawda jest taka jak napisał. Mnie np. nie stać na E65/66 i wcale się tego nie wstydzę ani nie mam kompleksów z tym związanych. A gdyby mnie było stać to miałbym wszystkie E23, E32, E38, E65 i F01, więc z tej perspektywy posiadacze "tylko" E65 też są "bidakami". Więcej optymizmu i uśmiechu Panowie i Panie :D

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    A wracając do tematu. Raven ostatnio na allegro była piękna 7 http://moto.allegro.pl/bmw-e38-fl-75...628596045.html aukcja już zakończona więc nie wiem czy jeszcze aktualne, bo wg mnie jest piękna.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar alkoholic
    BMW
    Kompot 318ti
    Hej Misie pysie już parę godzin szukam i szukam tematu o e65 czytam wszystko co o nich znajduje :) Nie mogę znaleźć tematu odnośnie teraźniejszych cen e65 z 2002-2003r. Powiedzcie mi czy 745i za 30-35tys są coś wartego czy po prostu nie warto się za tym oglądać.Prosiłbym o nie wyśmiewanie mnie po prostu nie siedzę zbyt długo w siódemkach więc się nie orientuję w cenach.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Spokojnie coś kupisz w tej cenie , możesz nawet taniej ale to już pewne ryzyko - to loteria , wcześniej może paść ten droższy jak ten tańszy i na odwrót. Musisz sobie sam odpowiedzieć czy ktoś kto ostatnio np. doprowadził autko do ładu , wpakował kase sprzeda je za 25-30 tys.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez alkoholic Zobacz posta
    Hej Misie pysie już parę godzin szukam i szukam tematu o e65 czytam wszystko co o nich znajduje :) Nie mogę znaleźć tematu odnośnie teraźniejszych cen e65 z 2002-2003r. Powiedzcie mi czy 745i za 30-35tys są coś wartego czy po prostu nie warto się za tym oglądać.Prosiłbym o nie wyśmiewanie mnie po prostu nie siedzę zbyt długo w siódemkach więc się nie orientuję w cenach.
    Nie szukaj po cenie tylko po stanie !!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    ja bym zrobił tak kupił auto które jest bezwypadkowe bez nadmiaru szpachli i nie kombinowane w dobrej opcji ale dość tanie, a typowe usterki zrobił od razu sam i miał spokój. Skoro rurki czy uszczelniacze padają to jeśli to nie było robione to i tak kogoś to dopadnie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar alkoholic
    BMW
    Kompot 318ti
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Nie szukaj po cenie tylko po stanie !!
    Właśnie mi chodzi czy w takiej cenie znajdę w miarę stanie żeby potem trochę dołożyć i mieć fajną furkę. Bo wiadomo ideału nie kupie i jestem tego świadom. Ale też nie chce kupić kompletnego szrota:)

BMW
    740xd f01
    Czytaj mój drogi ze zrozumieniem :)
    Możesz dać 25 i kupić igłe a i równie dobrze dać 50 i kupić trypla...

Uprawnienia umieszczania postów