-
Początkujący Użytkownik
dzwine bujanie tyłu
Witam dopiero zaczynam zabawę z BMW i w moim nowo zakupionym sprzęcie zauważyłem dziwne zachowanie. mianowicie na wyboistych trasach i nie tylko tył zaczyna pływać na prawo i na lewo. byłem na ścieżce diagnostycznej i nie stwierdzono żadnych luzów a amory działają z identyczną siłą i diagnosta powiedział że są w bardzo dobrej kondycji. czego to może być wina?
-
Zaawansowany Użytkownik
napewno nie amorki, a to, ze na trzepakach nic nie wykrylo akurat sie nie dziwie:P
ja bym zmienil tuleje plywajace z tylu, i w sumie wogole wszystko bym zmienil:P
-
Vip
Vip
Faktycznie mogą to być tuleje pływające
-
Zaawansowany Użytkownik
ja mam tak samo... na przeglądzie nie wykrywa luzów... a jak podniosę na lewarku tył, to koła się ruszają jak na dole za oponę poruszam (poszarpie)... wnioskując wywalone mam te tuleje i autem jak wieje boczny wiatr nie da się jechać powyżej 120km/h.. jest na forum fotorelacja z wymiany, niebawem będę się do niej stosował..
-
Początkujący Użytkownik
mógł byś mi wysłać tą fotorelacje z wymiany tych tulei? jaka jest cena takiej tulei i ile sztuk potrzeba
-
Początkujący Użytkownik
Mam to samo, do wymiany tuleje, plus strzelona jedna sprężyna ale perfidnie prawie nie widać, i parę innych rzeczy dodam , że ani tulejek ani sprężyny ani wywalonych gum na wózku diagnosta ze stacji nie zauważył, a co do amorków to szarpaki można oszukać wystarczy odpowiednio niższe ciśnienie w oponach i już Ci się wynik poprawia, no chyba ,że masz pewność ,że ciśnienie w kapciach było prawidłowe.
Uprawnienia umieszczania postów