taki fajny przebieg złapałem i nowe graty do 7er,kierunki us i bh wyczyściłem też siedzisko z tylu,wpadł tuner dvb-t.
![]()
Ostatnio edytowane przez turek ; 28-05-2014 o 18:47
730
Piękne doinwestowane auto, z przyjemnością się patrzy na fotki - wszystkie mody takie jakie sam bym chciał zrobić gdybym nie miał innego pacjenta specjalnej troski w garażu. Dokładnie ten sam tuner DVB-T u siebie zakładałem, u mnie nie nie było mowy o oglądaniu TV ale świetnie działa jako odtwarzacz multimedialny choć jakość wejścia composite i jakość dźwięku pozostawia trochę do życzenia.
Będę śledził temat bo jestem ciekaw czy uporasz się z odbiorem telewizji cyfrowej w trakcie jazdy.
Przepiękne auto. Masz zapał żeby tyle sosu władować... :)
Te BBS RS2 (tak na moje oko to chyba ten model?) to jaki cal, 20stka? Świetnie pasują. Na gwincie ładnie siadła, też widziałbym u siebie... Zazdroszczę foteli, muszą być mega wygodne ;-)
felgi 20 fotele dla mnie mega.
730
mała aktualizacja wyczyszczone skóry.
zdjęcia przed.fotel kier.
oraz po.
oraz długo szukana dokładka i się udało i jest teraz tylko lakiernik i na auto.
dwie szybkie fotki ,auto na razie wygląda tak.
![]()
730
pochwal się dokładką gdzie dostałeś oryginał, jakie koszty jeśli można wiedzieć
sebek z forum naszego do niego uderz.
730
Witam nowy mod, dokładka pomalowana i na aucie,teraz niech przyschnie klej dobrze i można latać po ulicach.
![]()
730
Na 6 stronie jest gradobicie fotek, nie doczekałem się wszystkich :) Auto fajne, dokładka dobrze wygląda, glebunek tylko bym poprawił :)
Moje obecne BMW E38 750il -> http://7er.pl/showthread.php/37092-N...50il-%28v12%29
Sztuką jest zrobić stare auto tak, aby wyglądało lepiej niż nowe...