Zamieszczone przez LUKASZ Czikita
tak to jest jak sie kupuje auto z byle jakim gazem lub partacko zalozonym, i potem sie rozpowiada takie bz.....y!!!
JA jestem w 100% za gazem, nigdy rechota!
albo BMW, albo dizel
nigdu sie nie zdecyduje na to drugie!
mam trzy busy w dizlu i to mi wystarczy
pozdro
95% 7demek potrafi tak zrobic :)Zamieszczone przez Aldik
Zamieszczone przez Sebek
bo to mowia ludzie ktorzy wogole sie na tym nie znaja,
rowniez zapraszam na jazde probna moim autem,
po przejazdzczce nawet nie bedzie wiedzial na czym jechal i ze wogole jest w aucie gaz.
nie zamiezam tu nikogo na sile przekonywac ale ja zdania nie zmienie,
kazdy ma swoj rozum i zdanie na rozne tematy i to trzeba uszanowac ale w wielu przypadkach ludzie sie myla,
tak czy siak oby slurzylo bez awaryjnie :)
....ja mialem sekwencje BRC i zrazilem sie do gazu ale tak jak mowie to tylko moja opinia mnie lpg zawiodlo i tak to juz bedzie ktos jezdzi na gazie i jest oki bedzie chwalil ja mam mieszane zdanie co do gazu.......
Ale chodzi o to że to mułowaty diesel i to jeszcze złom z zachodu sprowadzony :D :):)Zamieszczone przez trolu
Co do gazu, kiedyś miałem w E32 i nigdy więcej i każdy mówi że niby nic się nie dzieje, ale co jakiś czas jakieś dodatkowe problemy i głowienie sie dlaczego tym razem auto nie jedzie jak powinno itd itp. Z racji tego że mam myjnie i dowoże klienta auta to widze jak zaszczurzone są te z gazem, zawsze problemy z odpalaniem, baardzo często auto juz nie chodzi na benzynie itd itp... Średnio statystycznie auta z gazem są w gorszej ogólnej kondycji...
nie wiem jak mozna tak byc za dizlem, koszty naprwy kolosalne, do busa turbina regenerowana 1200zl a co dopiero do bmki i jeszcze dwie jak w 4.0l v8,juz nie mowiac o nowych, wtryski ktore na naszym paliwie tez regularnie padaja to tez liczy sie w tysiacach, nie wspominajac juz o remoncie glowicy, (lub dwoch w przypadku V`ki) koszt przejechania stu kilometrow w moim przypadku wynosi 30zl jezdzac dynamicznie, a w dislu 42zl o ile spali nam 10l/100km co tez nie jest takie latwe przy takiej jezdzie.
A i jak mowil moj przyjaciel ktory ma duzy warsztat i naprawial juz nie jedna e38, czy inna bmke, disel nie jest pod moja ciezka noge. nie wiem ile w tym prawdy ale wolalem sie nie przekonywac. a kiedys tez bralem pod uwage bmke w dislu, ale to bylo dawno i teraz juz mam pewnosc ze dobrze wybralem, a jak przechodze obok takiej ladnej i slysze ten dzwiek rechoczacy to zbiera mi sie na smiech.
nie chce nikogo obrazic ani ponizyc tych ktorzy jezdza juz takowym dislem, jak niektore osoby ktore kpia z gazu, nie maja poprostu racji nawet dobrze nie wiedza o czym wogole mowia, a takie komentarze jak (gaz to do kuchenek) to powinni zachowac dla siebie! nie macac innym w glowie! a juz na sto procent brak im doswiadczenia w tej kwestii czym jest gaz w aucie, majac jedno czy dwa na gazie ktory zostal zalozony w stodole, a potem zdziwiony ze nie dziala! ha ha! naprawde smieszne przypadki:) juz duzo aut wychodzi z fabryki z takowa instalacja, nie tracac przy tym gwarancji, i jest lux. mowia ze nie stac cie na takie auto skoro zakladasz gaz, to po co ty kupujesz disla? nie masz na benzyne? he he
jak jest mozliwosc jezdzic taniej to dlaczego nie?
temat rzeka, i tak kazdy bedzie mial swoje zdanie na dany temat do poki sam sie nie przekona na wlasnej skorze, ja tylko wyrazilem swoja opinie na dany temat dysponujac jakims tam malym doswiadczeniem, zawsze znajdzie sie ktos kto sie z tym nie zgodzi ale to juz jego problem,
zycze wszystkim bez awarujnej jazdy, rowniez tym klekotom:)
troszke mnie ponioslo za co przepraszam ;D
noi serdecznie pozdrawiam...
popieram Cie Miesny w 100% ! ;)
to dobra 728 potrafi ;)