-
Doświadczony Użytkownik
rodzina brakuje nam pewnie modułu komfortu dlatego nie mamy sprysków na lampy tylko teraz pytanie jakie numery powienien mieć
-
Vip
Vip
a co ma moduł komfortu do spryskiwaczy lamp ???
-
Doświadczony Użytkownik
coś jednak musi mieć
jeżeli w samochodzie nie było sprysków lamp oryginalnie to trzeba ten moduł rozkodować ale jak ???<mysli>
"Repeat and time interlock for headwashers, time interlock 3 min.
-headlight washing pump at fifth windshield washing after time interlock
-intensiv washing pump operating at reduced time from 3 to 2 seconds
-minimum interval for wipers reduced to 2 from 3 seconds (programmmable)
-increased wiper contact pressure during windshield washing now also provided "
niech mi to ktoś przetłumaczy na chłopski język:]
-
No ja też mądry sobie poczytam wsadź w przekaźnik mantetki intensywnych sprysków ta nie dość ze mi płyn wylało to pompkę spaliło od sprysków
-
Doświadczony Użytkownik
Matis192 tam ma być przekażnik szary (po 91r) jak założysz inny to tak właśnie będzie działało
-
Początkujący Użytkownik
Panowie, wiem ze odgrzewam trochę kotleta ale zabrałem się za uruchomienie intensywnego mycia u siebie i napotkałem na mały problem. Wyczytałem w wątku że może chodzić o przekaźnik ten niebieski. Sprawdziłem jego numery i wychodzi ze ktoś przede mną włożył przekaźnik o numerze 61361388911. Taki sam jest włożony w gniazdo od dmuchawy więc podejrzewam, że dlatego nie działa jak należy. i teraz wielka prośba - czy ktoś z Was może mi napisać jaki nr przekaźnika powinien być włożony?
Mam motor m30b30 z 90 roku. Wiem, że powinien być niebieski przekaźnik.
w tym wątku http://7er.pl/showthread.php/13472-I...ght=intensywne znalazłem zdjęcię jakiegoś przekaźnika i jest tam inny numer - czy to właśnie on?
Uprawnienia umieszczania postów