Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: intensywne mycie szyb

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Zdaje się że K5, szary mały przekaznik numer kończy się na 415. Jak chcesz to zamieszcze zdjęcie.

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Jeśli k5 to u mnie jest niebieski,szarego w skrzynce bezpieczników nie mam,możliwe,że w v8 jest inaczej to wszystko rozmieszczone.
    Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 30-05-2011 o 17:16
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

BMW
    być może, u mnie i u Czarka jest to szary mały przekaźnik. Jeśli chodzi o R6 to Jarek będzie wiedział.

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    nie jestem pewien, ale roznica w kolorach/typach przekaznikow moze wynikac z rocznika produkcji, wg np bmwfans niebieski byl stosowany w m30 do lipca 1992 i m70 do marca 1994
    btw, w tym temacie o intensywnym myciu jest zdjecie wspomnianego niebieskiego przekaznika
    Ostatnio edytowane przez yaz ; 30-05-2011 o 20:16

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Dokładnie było tak jak kolega mówi dodam szczegół szary przekaznik stosowany w modelach z v8 i werjach po FL jest wielkości połowy niebieskiego
    Rodzina co do twojego pytania kierowanego do mnie nie pamietam która pompka po załaczeniu ciągle chodziła ale być może była to ta z dużego zbiorniczka wiem że winny był przekaznik

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E30,E31,E34
    podepne sie pod temat i zadam moze glupie pytanie. Co to jest intensywne czyszczenie, tzn jak je rozpoznac? Ew. jak wlaczyc. I jak wyglada sprawa spryskiwania reflektorow.
    Z vinu wychodzi, ze takie co mam.

BMW
    przede wszystkim kolego uzupełnij opis, E32 nic nam nie mówi. wtedy zaczniemy dyskusję. Intensywne mycie, czyszczenie może być ewentualnie w kuchni, spryskiwanie reflektorów-masz w zderzaku spryskiwacze???

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E30,E31,E34
    Kolego: ja nie chce tutaj z nikim dyskutowac. Zadalem jak mi sie wydawalo jedynie proste pytanie. Intensive cleaning (nazwa wg dekodera vin) - znaczy DOKLADNIE tyle co intensywne czyszczenie (w odroznieniu od washing, co znaczyloby mycie). A pytania o umiejscownienie spryskiwaczy nie do konca rozumiem - tak mam je w zderzaku, gdzie indziej mialbym je miec?

Opis uzupelniony.

BMW
    jak wygląda sprawa spryskiwania reflektorów- napisz konkretnie o co Ci chodzi bo z tego pytania nic nie wynika! jakie zadajesz pytania takie dostajesz odp i sie nie unos nastepnym razem. kultura przede wszystkim.
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 09-06-2011 o 07:02

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Bazyl Zobacz posta
    Kolego: ja nie chce tutaj z nikim dyskutowac. Zadalem jak mi sie wydawalo jedynie proste pytanie. Intensive cleaning (nazwa wg dekodera vin) - znaczy DOKLADNIE tyle co intensywne czyszczenie (w odroznieniu od washing, co znaczyloby mycie). A pytania o umiejscownienie spryskiwaczy nie do konca rozumiem - tak mam je w zderzaku, gdzie indziej mialbym je miec?

Opis uzupelniony.
    o to ci chodzi?
    S500A HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

Uprawnienia umieszczania postów