Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Co z nią nie tak ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez tomek_mazury Zobacz posta
    Witam.... widzialem to ogloszenie. Wydaje mi sie ani jedno ani drugie. bo z ceny tak mocno w Niemczech nie spadly a wałek to też nie jest bo czasami jak jest sie szybkim zdecydowanym i akurat jest nie daleko miejsca gdzie jest okazja (w Niemczech oczywiście) to mozna wyrwac tak tanio + paliwo + maly zarobek. Ja swoją wyczaiłem w podobnych pieniadzach a zapewniam z reka na sercu ze jest w stanie idealnym i 100% bez wypadkowa bo oblecialem miernikiem lakieru. wystawilem 15.900 i moze z dwoch zadzwonilo przez tydzien a jak uslyszeli ze do oplat to podziekowali. zobacz tu: http://otomoto.pl/bmw-728-model-2000...C18969536.html
    To już tak codziennie będziemy w różnych działach czytali o tym Twoim "cacku" i dostaniesz ostrzeżenie z banem czy dasz sobie spokój w końcu sam???

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomek_mazury
    BMW
    e90
    hehhehe nie martw sie nie probuje jej wcisnac nikomu.... postanowilem zostawic dla siebie juz nawet jestem w trakcie rejestracji wiec mozna by powiedziec ze ogloszenie nie aktualne. ale uznalem to za swietny przyklad do tego tematu ze to nie koniecznie musi byc walek bo mozna wyrwac w tych pieniadzach zadbane e38 do oplat..
    OO=[][]=OO

Uprawnienia umieszczania postów