A ja frajer dalem za swoja $10tys... a moglem miec laleczke za $4tys z Polski :) No frajer ze mnie!
A ja frajer dalem za swoja $10tys... a moglem miec laleczke za $4tys z Polski :) No frajer ze mnie!
Nie uważam że Niemiec tanio odda dobre auto dlatego sie was pytam czy ktoś to widział
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Trzeba jechać i osobiście zobaczyć,dla jednego będzie igłą a dla prawdziwego pedanta możliwe,że ruiną :) W każdym razie cena bardzo atrakcyjna,na zdjęciach wszystko wydaje się być ok.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
prawda jest taka że biorąc pod uwagę to czym straszy nas UE czyli podatki ekologiczne, ceny paliw, ceny przeglądów, opłaty za wjeżdżanie do centrów miast itd itp i inne rzeczy koszące w szczególności auta wysokich pojemności ceny 7er raczej specjalnie trzymać się nie będą ;-) Za parę lat może być komukolwiek ciężko to wcisnąć w ogóle ;-)
'59 GAZ 21 | '66 W108 5.6 | '69 W108 280SEL | '72 BA3 2101 1200s | '74 BMW E3 2500 | '76 BA3 2103 1.8iSk | '76 BMW E12 535i | '79 GAZ 24 | '89 Volvo 740 2.3 GLE | '89 BMW E32 750i | '96 Volvo 960 3.0
No popatrz a ja jeździłem po 150 i po 700 km po s4 i tylko trupy widziałem i nerwy sobie szarpałem a swoją znalazłem pod nosem w w-wa więc jestem sceptyczny co do wyjazdów po auta. Ale jeśli nikogo nie ma w okolicy i nikt nie widział to może się przejadę.
Niemiec czy Polak (niemiec prędziej) - to oddają dobre auta za małą kase... handluje i widze, dużo trypli w których trzeba potem porobic ale często się zdarzają za dobre pieniądze ładne auta... A potem się wystawia za ładnych pare tyś więcej i nikt nie ma wątpliwości hmm i dobrze - tak sie to kręci :)