-
Początkujący Użytkownik
Potrzebny klucz Warszawa
Witam. Mam mały problem. Jadąc ostatnio z Makowa do Warszawy w jakiś sposób wyrwało mi okładziny hamulca ręcznego w tylnym lewym kole. W związku z tym mam prośbę. Czy ktoś z forumowiczów mieszkających po sąsiedzku posiada i mógłby pożyczyć mi nasadkę 12 kątną bodajże 36 albo 38mm żebym mógł sobie spokojnie na parkingu zdjąć tylnia tarcze z piasty:)? Oddam w sobotę w zamian mogę zostawić nasadkę 32mm firmy jonnesway dowód osobisty tryczkę hazeta albo jakiś browarek:p Nie chcę kupować nowej nasadki bo to koszt ok 45zł a w domu mam taka:) Z góry dzięki za odp i pozdrawiam Przemek
-
Zaawansowany Użytkownik
poco ci ta nasadka? wystarczy zdjąć koło ,zacisk, jarzmo, odkręcić śrubkę montażowa na imbusa i masz tarcze na wierzchu
-
Początkujący Użytkownik
Niestety jest mi potrzebna. Jak wyrwały się te okładziny to zaklepało od środka jedną szpilkę i urwałem ją podczas odkręcania koła. Tutaj mam wiertarkę stołową a w domu klucz i myślałem, że zrobię wszystko za jednym zamachem, ale już po sprawie wyjąłem dziś okładziny. Resztę złoże sobie wszystko na porządnie w następnym tygodniu.
Ostatnio edytowane przez FuTuRee ; 27-05-2011 o 17:12
Uprawnienia umieszczania postów