-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
problem z tyln± praw± klamk± e65
Witam!
od jakiego¶ czasu mam problem z klamk± tyln±, z prawej strony. a mianowicie przy otwieraniu ( nie zawsze ) wychodzi mi ca³a.
Z miesi±c temu rozebra³em boczek i dosta³em siê do niej i j± naprawi³em ( dosun±³em metalowy wsuwkê która j± trzyma) ale problem siê powtórzy³.
czy jako¶ mo¿na naprawiæ j± na dobre? wymienia siê jako¶ t± wsuwkê czy co¶?
pozdrawiam :)
-
Zaawansowany U¿ytkownik
ale chodzi o klamkê wewnêtrzn± czy zewnêtrzn±? ja u siebie mam problem z klamka zewnêtrzn± ¿e mi siê nie trzyma i czasem zostaje w rêku ca³a :)

Rado¶c z Jazdy :)
-
7er Freak
Jesli wychodzi zewnetrzna klamka, to byla demontowana kiedys i ktos nie zamknal zatrzasku lub zatrzask zostal uszkodzony. Aby przesunac zatrzask trzeba miec specjalne narzedzie, ktore sobie sam zrobilem
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Nie napisa³em ! to jest klamka zewnêtrzna. A to jakie¶ specjalne narzêdzie musi byæ? wcze¶niej t± wsuwkê wsun±³em trzonkiem m³otka, dosz³o do¶æ sporo i przez pewien czas by spokój...
-
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Okey.
Wielkie dziêki w tygodniu sobie z tym powalczê :)
pozdrawiam
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Czy wyjêcie klamki tylnej da siê zrobiæ bez rozbierania boczku bo nie ¶wieci mi dioda o¶wietlenia klamki Dziêki za pomoc !!!!!!!
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Nie napisa³em chodzi o klamkê zewnêtrzn±
-
Zaawansowany U¿ytkownik
do wyjêcia i w³o¿enia klamki nic nie trzeba rozbieraæ ,wystarczy dorobiæ taki haczyk i przesun±æ to blaszkê przez dziurkê ,wymiana 4 klamek zaje³a mi 10min. bo wymienia³em na te z chromem
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Wielkie Dziêki jêdrek podpowiedz czy wtedy te¿ wymieniê diodê do o¶wietlenia
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum