Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: e38 740 pomoc w zakupie (link)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Nadal wierzysz, ze to cos jezdzi jak przystalo na e38?
    x2

[ bez zlośliwości ! ]

ps

wspaniale dopasowane monitory do zagłówków :]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    a niby czemu mam nie wierzyc ? dlatego ze kosztuje 10 a nie 30 ? ze ma pordzewiale drzwi i progi ? standard w e38 tak jak w e32 (z tym ze w e32 progi sa luks a jedynie drzwi bierze ruda) niestety jest to bolaczka bawarskiej limuzyny. Bez obejrzenia, obmacania i sprawdzenia na diagnostyce to sobie mozna rozne rzeczy wypisywac. a ze auto kosztuje 20/30/40 tys niestety tez niegwarantuje tego iz jest to igla.

hatecraft niestety blotnik mozna wymienic to samo z drzwiami nawet uzywke kupic i to w kolorze za pare stowek albo nowki i dac do malowania (nie owie tu o pordzewialej podlodze i podluznicach), a dajmy na to remont skrzyni aut. to rzad 4-5 tys. mozna kupic uzywke ale niewiadomo czy hula ew. jak dlugo to samo z silnikiem. Ja mam pordzewiale doly drzwi i dwa ogniska korozji rozmawialem z lakiernikiem i za usuniecie rudej i pomalowanie calosci to koszt 3 gora 4tys. do tego zabezpieczenie antykorozyjne spodu i profili 500zl i blacha opanowana a remont skrzyni czy silnika to grubsza sprawa ale to moje podejscie do sprawy, kazdy ma swoje.
    tylko nie mowmy po obejrzeniu zdjec i ceny ze samochod odrazu na szrot.

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomek_mazury
    BMW
    e90
    Nie no ten miernik lakieru mnie rozbawil..... przeciez jak on podejdzie do niej z miernikiem lakieru to sie chlopak chyba zalamie i poplacze....
    Jak mozna kupic e38 za 9 tysiecy ? przeciez to logiczne ze do niczego nie bedzie sie nadawala.
    Nie wiem nie rozumiem ludzi... ja przywiozlem naprawde lalke z niemca. tak zadbana ze takiego stanu to jeszcze chyba nie widzialem bezwypadkowa w orginalnym lakierze wystawilem 15 900 i pies z kulawa noga nie zadzwonil ale za szroty za dyche to sie zabijaja i nie wazne ze to wymaga druga dyche wkladu. Coż za piekna polska mentalnosc.
    http://otomoto.pl/bmw-728-model-2000...C18969536.html
    Pytajac o opinie na forum nie sadziles chyba ze wszyscy powiedza bierz w ciemno bo lalka jest. Poza tym uwazam ze sam powinienes sobie odpowiedziec na to pytanie. Ja Ci moge zadac tylko jedno - Czy juz miales takie bmw ktore poprzedni wlasciciele kupowali i mieli do czasu pierwszej powazniejszej usterki. Przelicz sobie swoje zarobki i wydatki i ile ci pozostanie na utrzymanie. Wtedy bedziesz mial odpowiededz.
    P.S.
    nie znam tego auta. moze akurat jest w dobrym stanie a ktos sprzedaje bo potrzebuje pieniedzy. Nie wiem. wiem tylko ze w dzisiejszych czasach jeden tylko patrzy aby orznac drugiego. a okazje juz sie nie zdarzaja bo wszystko co jest okazja ma w sobie cos ukrytego, a ktos czeka na jelenia.
    OO=[][]=OO

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomek_mazury
    BMW
    e90
    a jezeli chcesz subiektywnej opinii o tym aucie to patrzac na przednie kolo na 4 fotce uwazam ze jest po dzwonie.
    OO=[][]=OO

Uprawnienia umieszczania postów