-
Vip
Vip
Oki dzięki czekam na info.
-
Zaawansowany Użytkownik
Kurde zagadkowe to całe PDC ok postaram się zrobić fotę i wstawię no a w tych gongach od E38 co mam to jest właśnie dodatkowe wejście 1-pinowe to może właśnie jedno z nich jest na to pykanie przy cofaniu a drugie od pdc sam już nie wiem
A ktoś może wyjaśni od czego jest wejście 4-pinowe a od czego to 3-pinowe przy gongu bo rozumiem że to 1-pinowe to od PDC właśnie
-
-
Zaawansowany Użytkownik
odgrzeje trochę temat, mam problem z pdc u siebie. Kiedys działało normalnie, lecz do czasu. Standardowy objaw, po wrzuceniu wsteka piszczy tylny gong i po chwili ustaje a pdc mruga. Wszystkie czujniki tykają, nawet wymienilem na próbe moduł, nie pomogło.. Macie jakies pomysły?
Pozdrawiam
-
Zaawansowany Użytkownik
Po podpieciu auta pod kompa wywalilo błąd tylnego sygnalizatora pdc. Sygnalizator piszczy ciągłym dzwiekiem, dałem znajomemu żeby go pomierzył i wszystko z nim ok, podpowie ktos co może byc nie tak?
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Początkujący Użytkownik
Cześć,
Mnie także dosięgnął problem z PDC. Pacjent to E65 745 2004. Na początku PDC tylko czasami nie chciało działać (wyskakiwał błąd i dioda na przycisku pulsowała). Teraz już zawsze nie działa. Chciałbym namierzyć przyczynę. Załączam błąd odczytany przez INPĘ. Podpowie ktoś czy na podstawie tego błędu można stwierdzić co jest przyczyną (konkretny czujnik, centralka)? Wiem, że jest sposób "na słuch" ale jednak zinterpretowanie tego błędu to pewniejsza informacja (jeśli tylko błąd informuje o konkretach).
P.S. Wiem, że dział dotyczy innego modelu ale nie chcę bez potrzeby tworzyć nowego tematu.
Z góry dzięki

EDIT: już wiem, kod błędu definiuje ktory to czujnik.
Ostatnio edytowane przez Tomek85 ; 25-11-2013 o 16:53
Uprawnienia umieszczania postów