Witam wszystkich. Jestem Gubs i swoj± 730D z 2000r. je¿d¿ê g³ównie we Wroc³awiu. Mam 25 lat i pracujê we Wroc³awskim Parku Przemys³owym. Swoj± 7er kupi³em kilka dni temu i dopiero siê zapoznajemy, wiêc za du¿o niej nie napiszê. Jest w kolorze czarnym metallic, nosi oryginalne 16'' felgi BMW i ma prze¶liczne kryszta³owe oczy za które j± kocham. Mimo atrakcyjnego wygl±du zewnêtrznego dla mnie najwa¿niejsze jest jej wnêtrze. Miêkka, zadbana skórka w kolorze czarnym, telewizor 4:3 oraz magnetofon z kaset± je¿d¿±c± w nim od samego pocz±tku, choæ mo¿na j± wyj±æ. Mimo tak sprawiania wra¿enia tak nieprzystêpnej na starcie znajomo¶ci, przy bli¿szym poznaniu pokazuje swoje prawdziwe oblicze, skromnej dziew... znaczy samochodu spod bloku. Siedzenia nie s± regulowane elektrycznie, brak trzeciej strefy klimatyzacji, tylnej rolety i o zgrozo tylna klapa nie ma mo¿liwo¶ci otwierania siê z kluczyka. Mimo tych niedoskona³o¶ci ona dzielnie i dostojnie p³ynie przez ulice z dumnie zadartym noskiem a na parkingu zawsze l¶ni najmocniej. I za to j± kocham.