http://7er.pl/showthread.php/2894-e3...40iA-94/page21
na końcu przepełnionego kłamstwami ściemą Bosmana postu jest wypowiedz kolesia, który widział tą pseudo alpine na żywo.
Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 23-05-2011 o 20:36
widzialem to autko kilka razy, ideaLEM nie bylo, Bosman mial ciezka noge, lubic place manewrowe, ale az tak dobita nie byla....choc w sumie ostatni raz widzialem ja poltora roku temu:> :/
Ale muszę przyznać że jak S7 był nią na spocie w Augustowie to wyglądała bardzo dobrze.Chyba bosman jej taką krzywdę zrobił
Wiecie przekonujące opisy na zdjęciach ideały no i co dla laika silnik M60 kolejny + bo sprzedający odrazu pisze że M30 jest gorszy pod względem wytrzymałości a przecież wiadomo że M30 dbane jest bezkonkurencyjne wśród silników E32 wiadomo spali tyle co to 4.0 Słabsze też jest nie ma tego dźwięku ale coś za coś.Ja już znam takie rzeczy oczywiscie jak bym nie miał swojej a dysponował bym gotówką to ta 1 wygląda super jeśli by naprawde taka była to warta tych pieniędzy ale nie raz juz tak było że sie można naciąć bo można być niemile zaskoczonym oglądając auto za taką cene i co gorsza mogło by takie auto wymagać jeszcze duzego wkładu finansowego co było by nie do przyjęcia.
Każda E32 ma drewno czy to na połysk czy to zwyczajne to oba rodzaje są z warstw sprasowanych ale istotnie polerowane drewno jest tak doskonałe że wygląda jak plastik choć nim napewno nie jest ja jednak wole drewna matowe takie też mam w swojej.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 24-05-2011 o 16:41
To że w opisie tamtej aukcji koleś sie tym zachwyca że ma prawdziwe drewno
Tak czy inaczej to z paskiem jest bezkonkurencyjne do starej "deski"
Kaczy...dla ciebie dużo rzeczy wygląda lepiej bo takie masz...np skóra a boczki w welurze!Np dla mnie to jest koszmar a ty wolisz bo takie masz w aucie i to samo jest z drewnem.
Jak byś miał parę stówek na zbyciu to przecież drewno z paskiem + tunel po FL nie ma porównania i nie wkręcaj mi tu że tobie bardziej sie podoba bo tak nie jest! Jak chcesz to dam ci fotki mojego przed FL i po FL i jest bez porównania !!!!