Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie ka¿dy dzien tygodnia po 19 z wyj±tkiem czwartku. Pare osób chyba chce co¶ technicznie porobiæ przy autkach a kolega Cursor zgodzi³ sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie ka¿dy dzien tygodnia po 19 z wyj±tkiem czwartku. Pare osób chyba chce co¶ technicznie porobiæ przy autkach a kolega Cursor zgodzi³ sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Jestem na tak.
Przyjadê z koleg± z e46 na ustawianie ¶wiate³ek dziennych. Ale z czasem u mnie krucho wiêc d³ugo nie zabawie.
Aldik, ustal tylko miejsce i godzinê tak ¿eby Cursorowi pasowa³o.
Mnie te¿ pasi, dostosuje siê do daty i godziny :)
te¿ by³bym zainteresowany, po ostatnim grzebaniu ze ¶wiat³ami, jako¶ "blisko siebie" mi ¶wiec± :-);
je¿eli tylko termin pozwoli to równie¿ chcia³bym podjechaæ.
¦wiat³a to raczej specjalnym przy¿±dem takim jak sprawdzaj± ¶wiat³a na przegl±dach, ale wpa¶æ oczywi¶cie mo¿esz.
Hmm to mo¿e ¶roda - ¿eby jeszcze by³ czas na to aby kto¶ siê dopisa³ !? Godzina 19 w Katowicach pod Mc'Donalds przy autostradzie A4 (kierunek Kraków)
Poczekajmy co na to Cursor.
Jak ju¿ mówi³em, mnie pasuje ka¿dy dzieñ wieczorem.
Do 17:00 pracuje, wiêc jak co¶ to mogê po prostu wsi±¶æ w auto po pracy i podjechaæ.
Tak wiêc jak wam pasuje ¶roda to jak mówi³ pan Wa³êsa: "Jestem za a nawet przeciw" :P
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
Mi pasuje. Bêdê dzwoni³ jeszcze.
¦roda 19.00, pasuje