Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie każdy dzien tygodnia po 19 z wyjątkiem czwartku. Pare osób chyba chce coś technicznie porobić przy autkach a kolega Cursor zgodził sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Co powiecie na spot techniczny w Katowicach - pasuje mi jak narazie każdy dzien tygodnia po 19 z wyjątkiem czwartku. Pare osób chyba chce coś technicznie porobić przy autkach a kolega Cursor zgodził sie pomóc :)
Co Wy na to ?!
Jestem na tak.
Przyjadę z kolegą z e46 na ustawianie światełek dziennych. Ale z czasem u mnie krucho więc długo nie zabawie.
Aldik, ustal tylko miejsce i godzinę tak żeby Cursorowi pasowało.
Mnie też pasi, dostosuje się do daty i godziny :)
też byłbym zainteresowany, po ostatnim grzebaniu ze światłami, jakoś "blisko siebie" mi świecą :-);
jeżeli tylko termin pozwoli to również chciałbym podjechać.
Światła to raczej specjalnym przyżądem takim jak sprawdzają światła na przeglądach, ale wpaść oczywiście możesz.
Hmm to może środa - żeby jeszcze był czas na to aby ktoś się dopisał !? Godzina 19 w Katowicach pod Mc'Donalds przy autostradzie A4 (kierunek Kraków)
Poczekajmy co na to Cursor.
Jak już mówiłem, mnie pasuje każdy dzień wieczorem.
Do 17:00 pracuje, więc jak coś to mogę po prostu wsiąść w auto po pracy i podjechać.
Tak więc jak wam pasuje środa to jak mówił pan Wałęsa: "Jestem za a nawet przeciw" :P
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mi pasuje. Będę dzwonił jeszcze.
Środa 19.00, pasuje