kurde, kaczy nie rozumiem po co ta aura tajemniczości z tymi lampami? Jak masz to pokaż bo to niezły rarytas jest, też bym chętnie zobaczył, a jak nie chcesz ich pokazać to po co w ogóle o nich wspominałeś? Co do auta, moim zdaniem cena za wysoka, dłuuuuugo będziesz ją sprzedawał. Moja rada co do sprzedaży: zdejmij te brewki bo naprawdę wyglądają okropnie (wiem o gustach się nie dyskutuje ale to jest przegięcie) poza tym jak już wsadziłeś skórę to daj też skórzane boczki bo z daleka widać że auto kombinowane i już paru zainteresowanych może odstraszyć, kwestie wyglądu tego swapu pozostawiam bez komentarza. Znaczek 760il-powiedz w jakim celu go nakleiłeś? Sorki ale po prostu tu nie pasuje. Za tą cenę którą zaproponowałeś powinienneś-wg mnie-zrobić to co wyżej napisałem i dodatkowo dać jakieś fajne alumy, pod warunkiem że wszystko inne się zgadza, ale to i tak drogo za 7er przed liftem.
Aha kurde powiem wam że jak czytam ile niektórzy wsadzili w swoje auta to mi włosy dęba stają. Ja w swojej przez 30tys km wymieniłem tarcze no i wiadomo oleje filtry (co 10tys km) a no i czyściłem elektrozawór od gazu (koszt 50zł). Teraz mam do wymiany silniczek krokowy. Resztę pierdół ogarniałem w garażu ale nie było ich zbyt wiele