Witam. Dobrze sie zastanow gdyz moze byc taka sytuacja ,ze przejeedzisz sie 2x 380km bo rzeczywistosc bedzie wygladac inaczej niz zapewnienia . i wrocisz pociagiem ....... moze lepiej poszukac E32 blizej domu zeby mozna bylo spokojnie sprawdzic stan . Zrobic przeglad ,choc to i tak niczego nie gwarantuje . Ja jak szukalem swojej E32 stawialem sprawe tak .Jesli sprzedajacy mowi uczciwie jak wyglda sprawa z autem i tak jest a ja sie nie zdecyduje palce za paliwo ktore zuzuyl na droge do mnie , jesli zas sa wady o ktorych nie powiedzial i stan jest inny niz przy rozmowie on placi . Wierz mi 90% klientow co mielo auto ideal mialo z tym problem, w sumie kupilem auto od wlasciciela NSO BMW Fangrof w pile zaplacilem troche wiecej ale ..... auto pracuje jak nalezy zadnych niespodzianek tylko sprawy eksploatacyjne typu amory tarcze hamulcowe .Czasem tak sadze lepiej poczekac i znalesc cos konkretnego ,albo miec znajomego ktory to sprawdzi ,to choc troszke zmniejszy ryzyko zonga ... Owocnego polowania bo obiekrt pozadania jest zacny i teog wart ..... :-)

E34 524 TD , белый бумэр E32 735 i
Odpowiedz z cytatem