[glow=black:e6d452f8ab]Witam wszystkich!
Jako ¶wie¿y uczestnik forum pozwolê sobie pokrótce przedstawiæ moj± Siódemkê, któr± ze wzglêdu na kolor jej skóry nazwa³em "Czarnuchem" :D Mam j± od 2003r. W przesz³o¶ci Czarnuch regularnie je¼dzi³ ze mn± w trasê do Rotterdamu i muszê powiedzieæ ¿e idealnie siê sprawdzi³ jako prawdziwy kr±¿ownik szos. Szlifuj±c na niemieckich autostradach z prêdko¶ci± przelotow± 160km/h w zaciszu wnêtrza odbywa³em prawdziwy relaks nie czuj±c znurzenia tras±. Obecnie jest moim autem do "zadañ specjalnych" :P i jest "uje¿d¿any" tylko w wyj±tkowych okazjach, czekaj±c gotowy do akcji w zaciszu gara¿u. Czeka na swój remont i czasy ponownej ¶wietno¶ci, choæ mój kolega mechanik - sympatyk BMW mówi³ po jej zbadaniu ¿e jest w bdb stanie technicznym. Nic dziwnego, Czarnuch zawsze otrzymywa³ to czego chcia³ i potrzebowa³ - w terminie :D No có¿, przyda³oby siê trochê od¶wie¿yæ lakier...
Oto krótka charakterystyka "Czarnucha"
- 1992r E32 730i Alpinweiss II - bia³y zewn±trz, dusza czarna
- czarna skóra :D
- silnik M30
- automat
- szpera
- tempomat
- PDC
- szyber
- elektryka wszêdzie gdzie tylko mo¿liwa (³±cznie z el. domykaniem klapy baga¿nika!)
- w ¶rodku s³ychaæ Snoop Dogg'a, Dr. Dre i inn± czarn± muzê :D (p³yta mp3 na sta³ym wyposa¿eniu)[/glow:e6d452f8ab]
[shadow=black:e6d452f8ab]To tyle na pocz±tak, pozdrawiam wszystkich!!![/shadow:e6d452f8ab]
UWAGA: Ksywa mojego auta w ¿aden sposób nie ma na celu ra¿enia w godno¶æ Czarnych Ludzi, których da¿ê wielkim szacunkiem. PEACE 2U!

Odpowiedz z cytatem