Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: ile PLN za wożenie do ślubu?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Cytat Zamieszczone przez koNik_N Zobacz posta
    Większe pieniądze to się bierze raczej za coś naprawdę mało popularnego lub starego. Znam gościa który bierze 2000zł i nie narzeka na brak chętnych ale ma Czajkę ;)
    Dokładnie,u mnie gościu podobnie bierze i jeździ też autem z epoki : Chrysler Imperial z 1960 roku,taki amerykański "skrzydlak" dopiero robi furorę:)cena w takim wypadku jest jak najbardziej uzasadniona,utrzymanie takiego auta jest kilkukrotnie droższe niż nowego Merca,Audi czy Bmw.Czajka też kultowe auto,co prawda radzieckie,ale żywcem "zerżnięte" od amerykanów :) Myślę,że około 300....400zł będzie dobrze.
    Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 21-05-2011 o 20:58
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    BMW
    750i
    ja za kwiaciarnia pan młody panna młoda kościół sala w okolicy 50km 500zł przyozdobienie auta jakieś 120zł

para ma w aucie małego szampana i wodę mineralna...2 butelki pod kościołem auto 15 min przed końcem jest odpalone żeby było chłodno ....

ślub 3 7er e38 1200zł w jednym para młoda , drugie rodzice , 3cie świadkowie.....

http://img5.imageshack.us/img5/8176/...naramowice.jpg

Uprawnienia umieszczania postów