Ostatnio edytowane przez Sebek ; 18-05-2011 o 06:27
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Właśnie wróciłam od mechanika i stwierdził po wydruku że zamknięty jest zawór chłodniczki i odesłał mnie do elektryka, co wy na to??
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mi Palka zrobił i jest git juz rok - nie narzekam hmm
Co do wymiany to nie wiem czy juz pisałem, ale mit głosi że kiedyś komuś to pomogło :)
Aldik pewnie jest z nim tak jak z każdym fachowcem, znajdą się zadowoleni i niezadowoleni z naprawy. Ja akurat znam osoby, które na słowo Palka rzucają mięchem, że uszy więdną stąd mój sceptycyzm. Najgorsze jednak jest to, że w PL znalezienie fachowca od ASB, którego można by z czystym sumieniem polecić...
No raczej nie ma kogo - u Palki jak dawali znajomi skrzynie to im robił i jeździli a niestety jak pisze kolega powyżej nie jest to łatwe w PL... Podobno ktoś dobry jest w krakowie kto robi skrzynie, ale właśnie kumpel kupił auto które miało remontowaną skrzynie w tym zakładzie (nie pamiętam jaki dokładnie) i ma z nią problem. Tam gdzie duża kasa tam zawsze kontrowersje. U Palki wiele osób narzeka za krypto diagnoze, bo często "tak od" ją podaje.
auto po wymianie oleju,mechanik powiedział że oleju miała mało ale był czysty, skrzynia podobno tez nie była przegrzana, mam jak przydarzy się jej zaciąć regulować gazem,żeby mymusić na niej zmianę biegu,
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....