Heh...ale masz wycackane to "wozidełko"...i ładniutki ten kolorek...![]()
Heh...ale masz wycackane to "wozidełko"...i ładniutki ten kolorek...![]()
W zeszlym numerze "Motor" jest artykul o uzywanych W124... Piekny Mercedes! W takim stanie to juz praktycznie rodzynek... gratuluje :)
tydzien temu rowniez zakupilem w124 E 260 z 1989 roku, od dziadka, dlugi czas stalo. zero rdzy, jedynie na masce zszedl klar. skorki jak nowe, zawieszenie miodzio, wszystko lacznie z klima i elektryka dziala jak nowe. a jezdzi sie jak na porzadnym wypoczynku:)
Dzuda co Ty wypisujesz...udzielam sie na tym Forum od lat i wcale tak nie jest...przede wszystkim stan auta jest brany pod uwagę a silnik i wyposazenie to kwestia drugorzędna.Pewnie,że zdarzają się tacy co tylko konie mechaniczne się dla nich liczą i czy fotele mają elektrykę ale i na tym Forum takich osób nie brakuje,nie stawiaj chłopaków z Forum MB w takim świetle....a tak na marginesie to Twój 124 jest w super stanie...tylko pozazdrościć...moje 124 wymaga troszkę dopicowania ale klimy też nie ma i nikt mi tego na tamtym Forum nie wytykał.Zresztą wiekszośc W124 tam jest z mniejszymi silnikami i bez wyposazenia zatem dziwi mnie,że takie wrażenie odniosłeś.Pozdrawiam.A jeszcze takie pytaniko Dzuda...widzę,że Twoje W124 jest kompletnie bez rdzy a powiedz jak wyglądaja progi w miejscu jak sciągnie sie te kwadratowe korki pod lewarek bo w moim tylko tam się ruda zgnieżdziła no ale moje 124 od początku istnienia w Norwegii a tu dłuuuuga zima i tony soli...w Twoim pewnie jest tam czysta jak łza...jeszcze raz Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 18-03-2012 o 10:04
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Ja tam napisałem 5postów i jakoś nie chce mi się odwiedzać tamtego forum. No nie ważne.
Wracając do tematu.Po ściągnięciu tych zatyczek nie ma kompletnie żadnej rdzy.No jakoś tak się uchronił przed rudąMyślę teraz nad jakąś fajną felgą
30sek to ma teraz :sarcastic:
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 18-03-2012 o 11:15
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Dla mnie nie musi nawet do setki się rozpędzać :686: jak bym chciał to bym założył np z e-klasy 3L d 24V,ale po co ?:) Wystarcza mi to co jest
Bo te co sie do setki rozpedzaly to teraz cale pognite sa :D Widocznie w Mercach rdza ma zwiazek z osiagana predkoscia ;)