Mam takie pytanie - chcąc założyć poliftowe progi do przedlifta, muszę wyciąć stare? Jak to jest z dolną częścią nadkoli przednich?
Mam takie pytanie - chcąc założyć poliftowe progi do przedlifta, muszę wyciąć stare? Jak to jest z dolną częścią nadkoli przednich?
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 13-05-2011 o 21:11
oklejanie samochodów Warszawa
Witam ja mam taki komplecik progów od e38 po lifcie pozdrawiam jak co to pisać priv
MIGL@NC
hajper - wydzieliłem Twój wątek. Nie bój się zakładać tematów. :)
Gra muzyka
A dziękuję :)
@E38MIGLANC
Jak już będę wiedział jak i co, to zobaczymy :)
To jak, wie ktoś?
"chcąc założyć poliftowe progi do przedlifta, muszę wyciąć stare? Jak to jest z dolną częścią nadkoli przednich?"
Zależy mi, żeby założyć oryginał, bo tjuningowe niestety powyginane są zawsze (znalazłem dwa wzory, które nie kłują w oczy, ale to nie to samo).
Ja u siebie zakładałem i nic nie musiałem wycinać. Co do mocowania masz dwie opcje. Jedna to wiercenie dziur w progu na spinki, a druga to przyklejenie klejem do szyb nakładek do progów. Jedna rzecz którą trzeba wyciąć to kawałek osłony plastikowej od spodu (nie pamiętam dokładnie która to ale jak przyłożysz nakładkę to będzie widać że przeszkadza.
Pozdrawiam.
no dokładnie nic nie trzeba drastycznie przerabiać... poza lewarkiem :D
Nic nie wycinasz- progi kleisz od zewnetrznej strony na klej do szyb a od dolu pasuja na oryginalne uchwyty :)
Do calej "operacji" potrzebujesz:
1. 2x progi
2. 8x listwy krawedziwe dolne drzwi
3. 4x gniazda lewarka
4. 1x lewarek poliftowy
5. 1x uchwyt lewarka polift
6. 1x boczek bagaznika polift
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Dziękuję, o to mnie chodziło :)
Gdzie można dostać takie zabaweczki?
"Do calej "operacji" potrzebujesz:
1. 2x progi
2. 8x listwy krawedziwe dolne drzwi
3. 4x gniazda lewarka
4. 1x lewarek poliftowy
5. 1x uchwyt lewarka polift
6. 1x boczek bagaznika polift"