Witam jak w temacie któregoś z klubowiczów a moze ktos zna te autko?
http://moto.allegro.pl/bmw-740i-99r-...602446215.html
Witam jak w temacie któregoś z klubowiczów a moze ktos zna te autko?
http://moto.allegro.pl/bmw-740i-99r-...602446215.html
To autko jest z miejscowości Długosiodło,30 kilometrów od mojego miasta (Wyszków) domyślam się kogo to jest autko
Ostatnio edytowane przez Marynarz ; 14-05-2011 o 11:52
Tomku- czekam na konkrety :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Hmm...cóż ja mogę o nim powiedzieć więcej,nie chce was wprowadzać w błąd bo mogę się mylić ale jeśli to te autko należące do chłopaka o ksywce (Paput) "kolega mojego kolegi" to autko jest naprawdę super,zero rdzy,nie ma żadnej ryski i zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie.
dzisiaj ogladalem..... tylko zmarnowanie pieniadze na paliwo...
a wiec tak, auto zarejestrowane na niewiadomo kogo, umowa niby jest wypelniona i podpisana ale faceta niema,
PDC niedziala
swieci sie abs i trakcja (bo podobno trzeba zakodowac.... tak bo samo sie odkodowalo)
cale auto malowane!! nawet slady po szpachli na progach
chinskie lampy tylnie, chinskie nerki z przodu (odpada sreberko od plastiku)
teraz najlepsze , niema tych fleg aluminowych 20 co na zdjeciu!!! tz podobno są ale 3 szt bo jedna rozwalona, i podono takie juz kupil choc na zdjeciach widac ze sa 4 szt, wiec jak chcialem auto kupic bez tych 20 bo po kiego mi 3 szt to cena auta 18500!!!! a te co są zimowe to absolutnie nienadaja sie do jazdy, przez telefon wszystko pieknie wyglada, dogadana cena jade a tu nagle inaczej. nawet chcialem kupic z 3 szt tymi 20" i aby spuscila ta baba z 1tys na felge i opone to oczywiscie sie nieda, masz brac na lysych 16" za 18.5 a jakios tam typek chodzi i mowi ze to auto jego kolegi i za felgi doplata 6 tys bo sa tyle warte!!! poprostu nieda sie tego samochodu kupic bo strasznie ludzie sa nieuczciwi i głupi bo zamiast powiedziec prawde to klamią i jeszcze podnoszą cena, aha cena jaka byla wyjsciowa jak przyjechalem to 19.800 !!! a jak powiedzialem ze na allegro jest 18.800 to kobieta mowi ze niemozliwe...... wariatkowo. a jak pytam ze dlaczego pani niepowiedziala ze auto ma tylko 3 kola to ona "ze niepytalem".
aha jak chcialem sie przejechac to bylo paliwa na 3km....
Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 15-05-2011 o 17:47
o ludzie. Szkoda słów na debilizm większości sprzedających! 6 tyś za 3 felgi :suicide2: co za kretyn.
Jak już wspominałem że nie będę rozpisywał się na temat tego auta bo nie chcę was wprowadzać w błąd.a więc dzwoniłem przed chwilą i odebrała jakaś kobitka od razu powiedziała że są tylko 3 felgi bo 4 jest uszkodzona i została wysłana do naprawy,mąż jest za granicą i ona zajmuje się sprzedażą ble ble ble i takie tam,zapytałem więc czy ten samochód jest tego paputa to powiedziała że nie.
ps.szkoda bo autko na zdjęciach wygląda super :(
dzwonilem z innego numeru, teraz cene za auto na zdjeciu na 4 felgach gdzie mialo kosztowac 18800 podniosla do 20tys oraz poinformowala za jedego kola! nie felgi a kola niema, spoko, ogladasz na allegro kosztuje 18, dzwonisz jest niekompletne i kosztuje 20, zajezdzasz i kosztuje 22. ha ha