Fotka fajna :)
Fotka fajna :)
Gra muzyka
Inna sprawa to filmik pewnego kozaka bodajże ze zlotu Bmw-mani - jak chciał pokazać tłumom jak się pali gumę w BMW 7. Urwany kawałek gumy z drutami zabiczował i z tej ślicznej e38 zdarł boczne listwy i pokiereszował lakier :haha: :one: ;D.
http://www.youtube.com/watch?v=dbJri...eature=related
Ostatnio edytowane przez joe white ; 15-05-2011 o 12:17
jak lubi wymieniać gumę łączącą wał ze skrzynią albo resztę tematów z napędu to Twoja sprawa :P moim zdaniem za duża masa i elementy od napędu zdrowo dostają...
Dzuda wiem jakie są skutki wystrzału opony dlatego jak usłyszałem druty to od razu przestałem " katować " założyłem alu i na spokojnie toczę fele jak wcześniej te palenie było tylko dla tego zdjęcia
no i tego:
Ja swoją e32 sprawdzałem jak się pali,lewa noga na hamulec,prawa na gaz i dymiła aż miło przynajmiej w v12 taki sposób jest dobry :) Nie mówię że ciągle tak robiłem,ale jak jest odpowiedni silnik to czasem korci aby się pobawić i to niekoniecznie w palenie gumy ;) i obojętnie czy to będzie "dostojna" siódemka czy "pospolita" trójka ;)
Ostatnio edytowane przez myszor10 ; 28-05-2011 o 14:34
Pozdrawiam wszystkich spod podnośnika ;)