zacznijmy od tego jaki masz silnik? R czy V. bo z opisu nic nie wynika. sprawdz bezpieczniki ( pozniej podesle numery mam gdzies rozpiske ktory od czego to samo przekazniki, napewno jak kolega wczesniej pisal czerwony jest od lamp).
zacznijmy od tego jaki masz silnik? R czy V. bo z opisu nic nie wynika. sprawdz bezpieczniki ( pozniej podesle numery mam gdzies rozpiske ktory od czego to samo przekazniki, napewno jak kolega wczesniej pisal czerwony jest od lamp).
Silnik R6 mam rozpiskę bezpieczników pod siedzeniem. Niestety nie posiadam rozpiski przekaźników i bezp pod maska
proszę bardzo
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...158&highlight=
spisz sobie i sprawdz
Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 11-05-2011 o 21:56
Dzięki byłeś szybszy
dla podpowiedzi to z tego co pamietam wtyczkach od spr. na szybe sa stale plusy a sterowanie jest masą.
Najnowsze wieści. Spryski na lampy działają i nic nie zrobiłem. Sprawdziłem bezpieczniki w komorze silnika. Niestety na szybę nic z tego. Przekaźnik załącza się, ale niestety do wtyczki nie dochodzi napięcie.
I jest tak jak luki730i napisał. Plus we wtyczce jest, ale masa się nie pojawiła. Dzielnie pomagała mi przy tym moja 3letnia córa. Jutro niestety sam będę działał dalej.