aktualnie wyglada tak:
i tak sie zastanawiam razem z 7ka co mozna by w niej jeszcze zrobic, hmmm?
aktualnie wyglada tak:
i tak sie zastanawiam razem z 7ka co mozna by w niej jeszcze zrobic, hmmm?
co moge powiedziec...brakowalo jej tego..jestem w szoku ze tak ladnie wyszlo... ach... e65 jeszcze pare miesiecy temu mowilem ze nie podobajet mi sie...dzisiaj powiem ze bardzo ladne bmw...poprostu mega locha!!brawo!!
Ja bym z niej zrobil gangsta :] Shadowline lacznie z grillem, felgi polakierowal w odcien tytanu (taki jak m5 mialo) i szyby lustrzanki i miodzio :)
Jak na moje oko pięknie a co do niej dołożyć ... ciężko powiedzieć aby nie sknocić auta to na pewno coś z umiarem :)
BIGPUN myj ją i bdaj o nią i to wystarczy :D Dla mnie bomba!!!!
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ja też uważam że nie ma co szukać bo można przedobrzyć... Teraz jest bosko więc tak ją zostaw. ;)
Dreams from Dreams - 7er...
no nie no BIGPUN pięknie pięknie ... mam nadzieje ,że 29.03. na spocie w Warszawie zobacze tą perłe na własne oczy :D
Pić trzeba ! Jeść można !
Wygląda jak marzenie. :)
Dla mnie bardzo odległe marzenie. :(
Wygląda pięknie, wszystko do siebie pasuje, ale jak by to było moje autko to napewno pokusiłbym się o "Shadow Line" i do tego w połysku. :D
Moim zdaniem z zewnatrz juz nic...ewentualnie mozna by pojsc w strone zrobienia wydechu i wyprowadzic cos ladnego z tylu po dwoch stronach...ale to najpierw by sie swapik przydal na conajmniej 4,5... ;)