-
Zaawansowany Użytkownik
Sciemnienie przodu e38
Hej panowie mam takie pytanko co myślicie o sciemnieniu przodu czyli czarna nerka światła na typ BLACK HELLA chodzi mi czy to będzie pasowało do E38 poliftowej Aha kolorem jest niebieski autka w shadow line chce znać wasze zdanie bo taki mnie pomysł nawiedzil POZDRO
-
Vip
Vip
jak najbardziej tak!!!!!!!!
jest na forum kilka poliftowych sztuk w shadowlinie. (np. grabol)
jeśli lakier jest ciemny - niekoniecznie musi byc czarny to szadoł pasuje, czarna nera jest super. ja kiedyś bładziłem ale teraz nie wyobrażam sobie chromeline...
-
Vip
Vip
Zdecydowanie...ja ostatnio założyłem do E60 shadow i do tego czarną nerkę.Efekt super ...
-
Zaawansowany Użytkownik
-
wstrząśnięty nie zmieszany
Zamieszczone przez
Dzuda
Efekt super ...
Też tak myślę :)
-
Vip
Vip
Ciemnij..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Zaawansowany Użytkownik
A mam pytanie czym zrobić nerki prysnac farba czy okleic folią jak wy robiliscie? Moja ma już fabryczny shadow line korci mnie zrobi światła w stylu BLACK HELLA tylko pasowało by mi te krzyże jakoś zrobić bawił się ktoś już w krzyże w e38polifcie??
-
Konto usunięte
Jak czarna nera to do czarnych listew a nie tak jak co niektórzy chrome line i czarna nera - wygląda to paskudnie.
-
Vip
Vip
Ja kupiłem czarny grill na allegro....
-
Zaawansowany Użytkownik
ja znowu kupilem autko juz z czarnym grillem ale nie podchodzi mi to jakos i musze zmienic na chrom ale bede mial z tym problem bo ktos zbabral robote i przykleil grill na silikon
Uprawnienia umieszczania postów