Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: gdzie dobrze zjemy j tanio?

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???

gdzie dobrze zjemy j tanio?

proponuje zalożyć temat:
    Gdzie można (w danym mieście) dobrze zjeść i tanio?
    Jeszcze nie tak dawno jezdziłem w delegacje po różnych miastach zawsze miałem dylemat gdzie zjeść coś ciepłego i tanio.
    tak wiec zacznę od:
    Zielona Góra-
    bar Alf kolo dworca pkp ( zrobiony z jasnego drzewa duży bar) dobre jedzenie gotowane wszystko na miejscu, nawet tanio.
    obok afla jest bar turysta tez dobre jedzenie i tez tanio.
    Góra-
    restauracja kolo stacji paliw obok biedronki jedzenie dobre tez sporządzane na miejscu.
    Oleśnica-
    bar (pizzeria, bar sałatkowy) ulicy nie pamiętam ale jest blisko stacji orlen, prowadzi ja wietnamczyk, bliski rynku.
    sałatki bardzo dobre, kebab itd.
    cdn.
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 05-05-2011 o 16:51

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Zgorzelec / Görlitz

- BAR Luzyczanka, na przeciwko hotelu pod orlem / domowe posilki, niskie ceny, smaczne, klimat lat 80tych

- Zielona pietruszka, ul. Boh. Getta, obok postoju taxi / domowe posilki, niskie ceny, smaczne, nowoczesny wystroj

- Kebap, Pizza tuecka itd. centrum City Center w centrum Görlitz / kuchnia orientalna bez sciemy, niskie ceny, smacznie i czysto, brak cwaniakow wsrod obslugi

C.D.N.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    Rewal ( wybrzeze zachodnie) - restauracja SABAT - kuchnia przerozna, klimat nie powtarzalny, ceny dobre polecam!
    Trzebiatów - restauracja Dworek nad Rega, ceny kosmiczne, porcje niezbyt duze, ale bez sciemy, takiego jedzenia dawno nie jadlem:D przy okazji nocleg i basen:) ladne widoki:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar NegroEG
    BMW
    E32
    Blog
    15
    Elbląg - Słoneczna na ulicy hetmańskiej tanio i dobrze
    Elbląg - bar kalinka? w zasadzie bar mleczny dania obiadowe 10-15 zł już nie pamiętam dokładnie ile ale zawsze wychodziłem najedzony skrzyzowanie 12 lutego i nowowiejskiej bar obok videoworld

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    :
    Warszawa
    Kebab na ulicy duracza (małą klitka ale jeść dobrze dają) stołowałem się tam często jak studiowałem.Ostatni raz byłem tam rok temu ale kebeb i schab w 5smakach polecam ;)

Ew kebeb na rondzie waszyngtona

Nie będę wymieniał Sphinx,każdy chyba wie że tanio i w miarę ;)

Trasa wawa-radom :

W białobrzegach rest. Jędruś....zdecydowanie polecam

Sandomierz:

Rest, przy stacji paliw BP ew Kebab na lwowskiej "tawerna"

Tarnobrzeg :

Tylko i wyłącznie pizzeria tertio na ul zwierzynieckiej (piwo z kija też mają pyszne)...Od kilku lat reg 3razy w tyg spożywam tam pizze

Trasa Kraków-Sandomierz
    zajazd "pod dębami" w miejscowości zawidza....jadąc od krk przed łoniowem 3km a przed sandomierzem jakieś ~22km
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 06-05-2011 o 13:00

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Nysa:

Bar ' Pierożek ' Nysa - świetnie jedzenie , tanio , domowo , Centrum Nysy
    Kebab 'Ali Baba' - pyszny kebab , dobre porcje
    Pizzeria ' Schodki ' - zrobiona w byłym , dużym mieszkaniu , na naszych oczach robi się pyszna , niepowtarzalna Pizza . :)
    Pizzeria ' Piec ' - w samym środku Rynku , bardzo dobra pizza z pieca opalanego drewnem .

Trasa
    Częstochowa - Warszawa :
    Restauracja / Hotel 'VOX' albo ' Fox' - nie pamiętam dokładnie , jest jego duża reklama po drodze .
    Tanie noclegi - 50 pln , super pokoje ! Naprawdę , wyposażenie na bardzo wysokim standardzie , śniadanie w cenie .
    Pyszne i wielkie posiłki w dobrej cenie ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysparco
    BMW
    W211 e270cdi było e34 520, e39 525tds, 740 e38
    Sanok
    PETRO - SAN http://petrosan.pl/start1.htm naprawde dobre ceny obiadow i paliw trasa na bieszczady jadac od krosno lub rzeszow
    obiad ok 11zl 1+2 ;)

Niebylec
    przed gora nibylecka jadac od Sanoka po lewej ostatni bar najlepsza ryba ;)

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Droga Warszawa - Lublin, Karczma BIDA (http://www.karczmabida.com/kontakt_bogucin.html) dużo i dobrze w dobrej cenie do tego bardzo urozmaicone menu.

Wrocław : Restauracja Podkowa : http://www.hotelpodkowa.pl/ dobrze i miła atmosfera
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 06-05-2011 o 16:41
    Pić trzeba ! Jeść można !

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Wisła - hotel restauracja BAWARIA jedzenie może nie najtańsze ale meeega smaczne i duże porcje podawane bezpośrednio na patelni, naprawdę warto czasem zgrzeszyć :)

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    To może i ja coś napiszę, Chojnów 5km od autostrady A4, w godzinach od 8-17 bar mleczny "Popularny" ul. Rynek, w późniejszych godzinach Restauracja Kuźnia, baaaardzo dobre jedzenie, ewentualnie w Jerzmanowicach (trasa na Bolesławiec, Zgorzelec) Restauracja "Wiatrak" Urządzona w starym wiatraku, tutaj w szeczgólności na kilka osób polecam Grill Mix. Ceny najtańsze w ''Popularnym" Porcje bardzo dobre, obsługa też bardzo ok. Polecam

Uprawnienia umieszczania postów