Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Zapalona kontrolka silnika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez magik2.7 Zobacz posta
    mam takie małe podejrzenia po czym mogla sie ta kontrolka zaswiecic przed wyjazdem na lotnisko musialem zatankowac i zatankowalem ale na stacji TESCO i tak poo cichu wnioskuje ze moglo byc paliwo jakies szitowate i to moglo byc przyczyna no nie wiem jezeli pisze bzdury niech mnie ktos poprawi ale czy jest opcja ze zaswiecila sie ta kontrolka przez paliwo??
    Możecie się śmiać, ale jak miałem astrę i zatankowałem pod Auchan zawsze zapalał mi się check, za każdym razem, tankując na innej stacji problem znikał, może u ciebie jest podobnie?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 730i " angol 740
    albo sprobuj odlaczyc akumulator na jakis czas nast razem. Moze to cos pomoze :) Warto sprobowac to nic niekosztuje :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar magik2.7
    BMW
    E38 735i 2000r.
    Panowie ku..a eureka chyba nawiedzil mnie jakiś dobry skrzat bo dziś rano wsiadam odpalam a kontrolka zgasla czyli ......życie mnie nauczyło NIE TANKUJ NA BADZIEWNYCH STACJACH Sorki za wykrzyczenie ale taka jest prawda wystarczylo zatankowac shell vpower i po klopocie....dziękuje panowie za podpowiedzi (dobrze ze nie ciolem katow;) ) POZDRO 4all
    BUMERMANIAK

Uprawnienia umieszczania postów