Mega kolekcja ... tylko żółty silniczek się świeci (coś trzeba z tym zrobić) :)
Mega kolekcja ... tylko żółty silniczek się świeci (coś trzeba z tym zrobić) :)
Pić trzeba ! Jeść można !
Spoko to wideo nie z mego auta bo moj interfejs niestety jeszcze nie działa.
Poza tym to żółte autko na IDRIVIE pojawia sie z byle pierdoły np: jak masz mało płynu spryskiwaczy :D
Dzisiaj uruchomilem Densiona 500
Fotki jak to dziala:
Do zestawu był dołączony klucz na OBD tzw. CDC activator ale nie działa niestety na moim aucie.Kontaktowałem się z Densionem ale posyłali mi tylko updaty do klucza-bez rezultatu.
Niestety nie obyło się bez kodowania jako zmieniarka.
Kodowanie za pomocą Autolgic Diagnostic 78 funtów+Interfejs 365 funtów :/
Ostatnio edytowane przez yendrek ; 18-05-2011 o 11:55
To nie na moja głowę mi wystarczy pendrive 1GB :D a auto no co super może jak będę stary schorowany i zapracowany to sobie kupię taką jako 20 letnią heh Pzdr
Widze ze masz auto po lifcie.Jak wyglada sprawa przed liftem z tym Densionem ? Jak mam zmieniarke jak to podlaczyc ? Wazne pytanie jaki format bezstratny to odtwarza FLAC APE WAV ? Twardy dysk (mowa o tych malych 2,5`) na USB tez dziala (musi byc dodatkowe zasilanie do dysku ) ? Widzialem na Ebayu za 1300 zl wiec po wakacjach bedzie moj :)
Czesc tu masz wszystkie informacje:
http://www.dension.com/product/iPod-...ts/gateway-500
JA jestem zadowolony z mp3 jesli sa bardzo dobrej jakosci.
U ciebie bedzie dzialac ale potrzebujesz inny gatway, musi byc z dwoma gniazdami optycznymi aby zmieniarke podlaczyc,i u ciebe bedzie dzialac bez aktywacji ,czyli plug and play.
Jedna wada to bodajrze w przedliftowych nie pokazuje textu.
Ale z tego co slyszalem to mozesz updatowac swoje auto na oprogramowanie z poliftowej,wyglad idriva i nawigacji sie zminia i mniej bledow to ma.I mozliwe ze wtedy bedzie tez text sie wyswietlal.
Pozdro
@Yendrek
mala sugestia z mojej strony - opisy modyfikacji Twojego pojazdu wpisuj najlepiej na blogu, znajdziesz go tutaj:
http://7er.pl/blog.php
Ten dzial sluzy krotkiemu przedstawieniu sie.
W gaszczu postow bedzie za jakis czas problem znalezc konkrety o Twoim e65 .... a w blogu lezy wszystko czysciutko pukladane, zawsze mozna cos dopisac a i uzytkownicy moga to skomentowac.
p.s. podoba mi sie Twoja e65, ladna kombinacja kolorow.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
witam na forum![]()
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Fajna bo po FL i bez chromów