Siemka
Jak w temacie.Jakie macie/polecacie aplikacje na HTC?
pozdr
Siemka
Jak w temacie.Jakie macie/polecacie aplikacje na HTC?
pozdr
A jaki system?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
AngryBirds dobra gierka, a tak wogóle o jaki typ aplikacji Ci chodzi i jakie HTC?
android.com.pl. i dalej na forum wchodzisz,ja np. 7er.pl i android.com.pl przeglądam poprzez "tapatalk" (program do for internetowych) dostępne w markecie ale można obejść opłaty poprzez "applanet" :)
Jest tego masa ;/
Sent from my Desire HD using Tapatalk
ja na swoim HTC tocch pro mam windowsa 6,5 trzymam ten telefon tylko dlatego ze świetnie automapa na nim działa i duzo razy ratowała mnie kiedy sie zgubiłem ;)
tez mam windowsa (HTC HD2) automapa spisuje sie rewelacyjnie. www.ipmart-forum.pl, www.ipmart-forum.com, www.htcforum.pl
oraz http://pdaclub.pl/
Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 04-05-2011 o 21:00
Aplikacje różnego rodzaju.Ułatwiające użytkowanie tel i przydające się nie raz...gry też moga być ;)
poszperaj na tych stronach co podalem napewno cos znajdziesz
Na androida: 3G watch dog,task killer, smart tools,astro, NFS hD, Go SMS Pro, Opera , i wiele innych
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."