-
Zaawansowany Użytkownik
no właśnie też tak myślę że nie ma co śmiecić forum pierdołami za każdym razem (oby to pierdoła :P ) więc nie ma co kupuje kabelek i będę wiedział na czym stoję tylko boje się tej całej inpy bo nigdy w życiu nie robiłem takich rzeczy i jak coś spier.... to będzie płacz ale cóż trzeba sobie jakoś radzić :) jak już zakupie dam znać co nawala
Ostatnio edytowane przez adamowizna ; 11-05-2011 o 09:49
Radośc z Jazdy :)
-
Zaawansowany Użytkownik
koledzy przepraszam że truje d... :) ale dzisiaj przypomniało mi się że spalanie można sprawdzić na kompie przy zegarach :] otóż na zegarach pokazuje mi 13,8/100km a na ekranie 20 (po zresetowaniu - odłączony aku) i teraz tak czym się sugerować? tankowałem wczoraj i wyszło mi z obliczeń 18 ale to paliwo które jeździłem na wypalonej świecy więc tyle mogło spalić. yhh ta miłość do tego auta mnie zrujnuje :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Kolego masz wyświetlacz 4:3? albo 16:9 ?
-
Zaawansowany Użytkownik
mam wyświetlacz 4:3 i na nim pokazuje 20 na dzień dzisiejszy (waha się tak od 18 do 20) co światła czy korek to rośnie ta wartość a na wyświetlaczu przy zegarach pokazuje 13l nie wiem co prawdą a co fałszem
-
Zaawansowany Użytkownik
hehe.. chyba sprawa stała się oczywista dla mnie.. otóż, wejdz na ustawienia tam, gdzie wybierasz sobie język.. zejdz pare pozycji na doł, masz wybór km/h albo ml/h
i jeszcze niżej masz pokazywanie spalania.. daj na L/100km..
PS. możesz mieć ustawione na galony..
I to wszystko :)
-
Zaawansowany Użytkownik
jest ustawione l/km od samego początku. Po resecie nawet się to nie zmienia. Wyjeżdżę teraz ten bak i zobaczę ile wyjdzie z obliczeń ale z tego co widzę to chyba wszystko jest ok bo w teście na zegarach ta wartość nawet jak dałem ostro w palnik podskoczyła tylko do 15 a na ekranie do 22 i wyżej nie idzie czyli trzeba gdzieś w trasę pojechać i już.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów