Czujnik temperatury zewnętzrnej w e38 jest od strony pasażera w takim plastikowym trójkącie pod halogenem i tam gdzies musza byc kable.
Czujnik temperatury zewnętzrnej w e38 jest od strony pasażera w takim plastikowym trójkącie pod halogenem i tam gdzies musza byc kable.
ja mam w e38 po stronie kierowcy za halogenem. Może był kiedyś w innym miejscu ;P Czujnik jest czarny - białe są kable
PROSZĘ PAMIĘTAĆ ŻE KIERUJE SIĘ POŁOŻENIEM CZUJNIKA ORAZ KOLOREM KABLI KTÓRE SĄ ZASTOSOWANE W MOIM BMW :)
The Ultimate Driving Machine
Mmmm jutro poszukam przy okazji wymiany halogenów :)
więc szukałem,cały zderzak wymontowałem i po stronie pasażera nie mam żadnej kostki , żadnych kabli .....jedynie od halogenu,po stronie kierowcy także nic żadnej kostki ale jest kilka jakichś wolnych kabli ( uciętych lub ułamanych ) proszę kolegów o pomoc w zlokalizowaniu kabli od czujnika temp. jakie kolory,skąd dokąd mogą iść te przewody ,po której stronie dokładnie mato się znajdować....
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 01-12-2013 o 17:08
druga sprawa czy np. jeśli z angola bym dostał kostkę i jakąś część przewodów ( choćby 20 cm) to po kolorze dojdę do kabli itd?czy angole miały inaczej,po innej stronie,inne kolory czy coś...