Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: wygranan aukcja na allegro

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Cytat Zamieszczone przez Mirek Zobacz posta
    Marecki7er co ty piszesz???Chyba nie znasz reguaminu Allegro ! Skoro napisał ,że uszkodziła się to już lipa nie wygrasz tej spawy,a on nic nie musi udowadniać :)Szkoda zachodu.
    Fakt nie znam, nie czytałem całego a nawet jakbym przeczytałbym to bym się go nie zapamiętał :) a Ty go znasz ?

Czyli Twoim zdaniem magicznym sposobem nad wymiganiem się od sprzedaży (oczywiście zgodnie z zasadami allegro) czegoś poprzez allegro jest napisanie, że coś się uszkodziło? Kupię samochód, ktoś mi napisze że został skradziony/spalony i już nie musi mi go sprzedawać? Telefon? TV? Chyba jednak nie.

Oczywiście wypadki chodzą po ludziach, ale w takim przypadku sprzedający powinien się wytłumaczyć właśnie poto, żeby kupujący nie wymagał od niego wylicytowanego przedmiotu, do czego ma pełne prawo (całego prawa też nie znam)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e 32 735 iL
    Witam akurat tak się składa że jestem w posiadaniu takiej rolety.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Mario.HS.PL Zobacz posta
    i co w związku z tym????

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Mario.HS.PL Zobacz posta
    Wszystkim ewentualnym zainteresowanym przypominam, że FORUM nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za transakcje zawierane pomiędzy użytkownikami i absolutnie nie jest gwarantem wiarygodności i prawidłowości przeprowadzenia transakcji.

To nie jest nic osobistego Mario, ale od takich ogłoszeń jest odpowiedni dział.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Marecki jak napisał ze uszkodziła sie to zgonie z zasadami allegro on sie wymigał powie ci przepraszam i nara nie raz takie cuda przerabiałem i kiszka blada .W końcu to on ponosi koszta z wystawieniem i ze sprzedażą .Więc taka wymówka jest dobrym usprawiedliwieniem dla allegro i kwitują :)tematu nie było,nawet gdybyś wpłacił kasę to on ci spokojnie odeśle i sprawę zamyka.
    KONIEC JAK DLA MNIE OT.!!

Uprawnienia umieszczania postów