Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [mechanika] e32 Zablokowany kluczyk w zamku bagaznika

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    '92 E32 M70
    Lakierek (male wgniecenie blotnika) to u mnie inna sprawa - ktos przywalil na parkingu i czmychnal, a lakierek nowy polozony dwa lata temu :/

Ten aspekt podejscia z respektem do samochodu.. no coz, nie te okolice chyba, albo nie ten samochod.. Zwykla zazdrosc czy co? 3 razy wlamywali sie tutaj do BMW, a we wrzesniu 2009 podpieprzyli spod domu nowy motocykl... (na domiar zlego, nie byl jeszcze ubezpieczony) nic tylko do tramwaju sie przesiasc... Okolice Astry przy Ostatnim Groszu/Legnickiej/Bulwaru Ikara/Szybowcowej

Co do klucza - nie mam warsztatu pod reka, zeby powykrecac caly zamek, i grzebac, nadto - naprawde wole specowi oddac samochod niz tracic czas, nerwy i zdrowie przy probach wlasnorecznej reanimacji. Jutro ok poludnia odstawiam padlo do mechanika, co prawda od Fiata, ale zmyslny chlopak, moze cos poradzi mi na te wszystkie bolaczki. Jesli sie nie powiedzie, w przyszlym tyg podrzucam samochod Mirkowi.

Pytanie:
    Co mam zrobic z trzepnietym zamkiem od kierowcy? Tamtedy, po szkodach sadzac, wszedl ktos do samochodu, zamek kompletnie nie dziala, klucza przekrecic nie mozna. Szukac innego wkladu? Kupowac komplet na alledrogo z jakiegos trupa (anonimowo oczywiscie), moze cos innego?
    Ostatnio edytowane przez Ansset ; 27-04-2011 o 22:42

Uprawnienia umieszczania postów