Cytat Zamieszczone przez BOSS
Nie no chlopie nie rob sobie siary... to moze zalozysz sobie worek na glowe bo E32 teraz jest uznawane jako auto starsze (prosze nie zrozumiec tego opatrznie i sie nie obrazac to tylko stwierdzenie faktu o wieku modelu ktory uwazam jako jeden z najlepszych ;) ) i moze glupio bedzie wygladac jak ktos cie w nim zobaczy, rozpozna i moze pomysli ze nie stac cie na lepsze auto??

nie, zdecydowanie nie - osobiście e32 zawsze jest u mnie na pierwszym miejscu, także bez obaw :D jak dotąd nic poza tym wydaniem siudemki nie zweryfikowało sie dla mnie jako lepsze a naprawde kilka ciekawych aut się już przewinęło, to że jest jak piszesz "autem starszym" jest fajne bo "plastików" nie kocham

Takie wypowiedzi sa naprawde zalamujace- na twoje nieszczescie swiat nie stoi w miejscu tylko caly czas idzie do przodu, zwlaszcza technika rozwija sie dosc szybko wiec i wszystko co jest zwiazane z motoryzacja a takze i INSTALKI GAZOWE ktore sa coraz doskonalsze dawno przescignely pozom zaawansowania wtrysku benzyny z lat 90tych wiec instalka zalozona poprawnie napewno poprawi prace twojego auta.
Ciekawy jestem ile km robisz rocznie - jak znam zycie to bardzo malo bo kazda mysl o nawet odpaleniu auta powoduje ze chwytasz sie za portfel i jezdzisz tylko wtedu kiedy naprawde musisz :D wiec gadki o siarze przy tankowaniu gazu... eeeeh szkoda gadac
nie załamuj sie stary, każdy ma prawo do własnego zdania, na dodatek większość ludzi tutaj popiera LPG w BMW także głowa do góry, jesteś w większości, nie przejmuj sie

ja za "poprawe pracy mojego auta" dzięki LPG SZCZERZE I STANOWCZO DZIĘKUJĘ - NIE

p.s: co do wysadzenia auta z instalka gazowa :D - tu tez gaz bije na leb benzyne, tak sie milo sklada ze zeby eksplodowal zbiornik z gazem musi sie porzadnie palic przynajmniej 30minut... gdzie przy benzynie po gora 5minutach auto eksploduje (przy prawie pustym baku jeszcze szybciej) takze nie masz co sie bac - terorysci predzej beda chcieli wysadzic benzyniaka jak gaziaka :P
długo się trzeba nagłówkować żeby zrozumieć że chodziło o "kichanie" auta na gazie a nie jego podpalanie? tobie się jednak nie udało tego wydedukować czego dałeś naoczny dowód - trudno, nie przejmuj się mimo wszystko, pozdrawiam :papa: