Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: 118 poznań

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E-38, 728
    heheh :) dzięki za rady :) hehe:) z tego co dzwoniłem tam i jest możliwość sprawdzenia w ASO , właściciel nie robił problemu najmniejszego ... Lewa strona była malowana w BMW co mam udokumentowane, były "usuwane zarysowania" . Kurcze wydaje mi się , że gdyby coś było nie tak w tym aucie właściciel nie zgodził by się na możliwość sprawdzenia w ASO w każdy możliwy sposób. Co do BMW 1. Każdy wie , że jak kobieta sobie coś upatrzy to już na Amen ..... Ja też sugerowałem 3 ke ..... BMW, namawiałem nawet pożyczyłem od znajomego i co i nic . Jedynka jedynka jedynka ..... no :) hehe . Ta wydaje mi się ok ...... no zobaczymy jak to się potoczy , szukam cały czas jakiejś 3ki :) :) aby przy- atakować pomysł jedynki:) Dziękuję za uwagi ale niestety auto nie dla mnie:) ja na pewno bym jej nie wymienił za moje e38 :)

pozdrawiam i dziękuję za uwagi

Pojadę do ASO- umówię się na gruntowne sprawdzenie pod każdym kontem jaki jest możliwy i zobaczymy co i jak. Najwyżej zrobię sobie "Tripa" do Poznania :)
    http://otomoto.pl/bmw-120-e87-163-km...C17020528.html co do "szpar" między maską a resztą - oglądałem na allegro dużo modeli i na żywo i one są tak po poprstu chyba złożone że wygląda dziwnie:) .

http://otomoto.pl/bmw-320-skora-xeno...C18143675.html Tu jest ładna.... tylko po co ktoś daje kasę robi DUŻY przegląd przed sprzedażą....??? Naprawdę wydzwoniłem ( mam zapisane) 63 BMW 3ki w tym 23 jedynki BMW , zawsze coś jest nie tak typu" ona na zdjęciach ma te felgi ale naprawdę wyglądają inaczej, po co Pan do ASO pojedzie jak ma Pan książkę serwisową, Panie ja się znam na BMW -jedynka się super prowadzi bo ma napęd na przód......, a w tej mojej to tylko żona jeździła bo ja to za BMW nie przepadam tylko raz za czas z kolegami na weekend :) . Serio tego co się nasłuchałem książkę można pisać . A tu zadzwoniłem , czarne na białym co było , w jakim jest stanie , że do ASO można pod każdym kontem sprawdzić itp itd .... więc się lżej robi na sercu. I tak jak pisałem nie jest to auto dla mnie tylko dla mojej dziewczyny ..... :)

Dokładnie tak jak kolega poniżej napisał - pierdoła co w innych krajach jest oczywista to w PL jakoś :) mają z tym problemy. A BMW naparwdę jest wdzięcznym autkiem jak każdy z Nas wie , jak jest odpowiednio zadbane.
    Ostatnio edytowane przez Cyga ; 24-04-2011 o 13:15

Uprawnienia umieszczania postów