A jak to sie stalo,¿e nie pochwali³es siê silnikiem...no chyba,¿e siedzi tam 1.6 na ga¼niku i nie chcesz go pokazaæ:D...a tak na powa¿nie,chcemy zobaczyæ motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzieñ.Pozdrawiam.
A jak to sie stalo,¿e nie pochwali³es siê silnikiem...no chyba,¿e siedzi tam 1.6 na ga¼niku i nie chcesz go pokazaæ:D...a tak na powa¿nie,chcemy zobaczyæ motory tak w 6er jak i w 7er...takie nie zdarzaja sie na codzieñ.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Piêkne auta, gdzie wystawia³e¶ 6er ?
W³a¶nie, opowiedz co¶ wiêcej, co to za salon ? jak dosz³o do realizacji pokazu Twojej 6er ?
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
GRATULUJÊ ¦LICZNOTEK!! a jednak znalaz³ siê jeszcze kto¶, kto potrafi mile zaskoczyæ :) pozdro
witam
istna pere³ka pozdroo
Swietna kolekcja pozazdrosciæ tylko pozdrawiam
Najwa¿niejsze jet aby mieæ 100% frajdy, frajdy z jazdy jak± daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Witam!! Trochê znajomo¶ci trochê zbiegu okoliczno¶ci. W nowym salonie BMW BAWARIA w Katowicach znam kierownika salonu który jest podobnie jak ja wielbicielem Rekinów.Poznali¶my siê kiedy¶ gdy jeszcze w starym salonie poszukiwa³em naiwnie miejsca by przezimowaæ w ciepe³ku moj± pieszczochê - oczywi¶cie z braku miejsca i tam siê nie uda³o,ale zaowocowa³o to zaproszeniem choæ na chwilê na salony BMW podczas prezentacji najnowszej BMW serii 6.Na pomys³ zaprezentowania histori modelu wpad³o naczelne dowództwo firmy ,có¿ ja ?
Sta³em siê tylko statyst± ,ale i tak by³em zadowolony ¿e moja sze¶æ mog³a znowy po 24 latach zab³ysn±æ w ¶wietle fleszy, i pocieszyæ oko tych co wiedz± o co biega w tych zabytkach.
jako¶ ostatnio wpad³em na twój w±tek i jak popatrzy³em na to czarne e24.... ech. moje marzenie.
zazdroszczê i podziwiam gust.
ale czy te felgi od M5 musz± psuæ piekno tego auta? :(
nie myslisz ich zmienic?
ech tak czy inaczej zazdroszcze
Witam ! my¶leæ to ja mogê i my¶le ale co tu my¶leæ skoro trochê siê zagalopowa³em z ilo¶ci± pojazdów o których muszê my¶leæ,wszystko by siê chcia³o zrobiæ ,dokupiæ ale niestety powoli i po kolei .Fundusze s± ograniczone wiêc dok³adam na razie to co najbardziej niezbêdne,ale i na felgi przyjdzie czas ,no chyba ¿e znajdê sponsora.Pozdrawiam serdecznie
Pe³en szacun dla Ciebie! Auta robi± ogromne wra¿enie ;)!!