Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Filtr kabinowy firmy MANN CU 3642-2

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez e32maciek Zobacz posta
    Filtrony potrafią się zapchać i nie puszczać oleju w odpowiedniej ilości-mówię o wkładach i o bmw bo kilku kolegów miało takie akcje że do przebiegu nie dobili a zaczynały mrygać kontrolki od braku ciśnienia,gdzieś na forach też o tym czytałem:D

Sent from my Desire HD using Tapatalk
    jasne, a zaworów przelewowych to ci koledzy juz w silniku nie mieli ;| ? co to za bajki.. ''koledzy pisali na forum, kobitcie sie stalo, u cioci w aucie etc''. ja mailem juz x samochodow i stosowalem filtrona nie tylko w swoich, ale takze innych samochodach i nigdy zadnych problemow nie mialem. mam takowego w corolli 2006r ktora jest moja sluzbowka i pykam nia po 100km dziennie, czasem po 600 a olej zmienia sie w niej co 20.000km (w najlepszym wypadku), dodam ze jest to turbodiesel wiec duzo wiecej syfu w oleju i wieksze temperatury i filtron spisuje sie znakomicie, tak więc ... :) z przypadkiem odkrecenia tegoż filtra też sie jeszcze w zyciu nie spotkalem, a troche siedzę w temacie. ale rozumiem ze dla niektorych jak cos jest 'auf deutschland' i jest 2x drozsze to jest jaaa gut . :D
    Ostatnio edytowane przez dobrus ; 21-10-2011 o 07:50

Uprawnienia umieszczania postów