Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Filtr kabinowy firmy MANN CU 3642-2

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    A pykaj ile chcesz tych km.Sprzedaję kilkadziesiąt filtrów dziennie i 80% klientów od prywaciarzy po większe serwisy i aso o filtronie nie chcą w ogóle słyszeć .Więc jakiś % prawdy w tym jest i nie zmierzam się tu sprzeczać o jakieś "ciocie,dojczlandy" itd.pozdrawiam:)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez e32maciek Zobacz posta
    A pykaj ile chcesz tych km.Sprzedaję kilkadziesiąt filtrów dziennie i 80% klientów od prywaciarzy po większe serwisy i aso o filtronie nie chcą w ogóle słyszeć .Więc jakiś % prawdy w tym jest i nie zmierzam się tu sprzeczać o jakieś "ciocie,dojczlandy" itd.pozdrawiam:)

Sent from my Desire HD using Tapatalk
    dziwi mnie to, bo jak podniesiesz maske to w 80% samochodow zamontowany jest filtron

Zaawansowany Użytkownik Awatar Rafciu
    BMW
    E38, 740iL, 2000rok
    Dobrus, nie interesuje mnie to co wsadzasz do swojego samochodu. Jak dla mnie możesz jeździć bez filtra oleju, a nawet bez oleju. Pracowałem kilka lat w warsztatach i kilka razy zdarzyło mi się nie tylko myć ale i naprawiać silnik po tym, jak filtron się odkręcił i cały olej z miski wylądował na silniku, osłonie, masce, asfalcie, zderzaku i wszystkim innym co było w zasięgu. W mojej krótkiej karierze mechanika zdarzyło się to chyba 3 razy, jednak mechanicy bardziej doświadczeni opowiadali o wielu takich przypadkach. I nie są to historie wyssane z palca tylko autentyczne. Jeżeli Ty nie chcesz dopłacić do lepszej jakości filtra oleju 5zł, no to sorki, ale sprzedaj e38 i zostań przy tej corolli.

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    No tak, wiem że są takie filtry ;D Ale myślałem, że rozmowa jest o e38 - a na dodatek o filtrze kabinowym. Bo jeśli to jest wątek o jakości wyrobów firmy Filtron, to trzeba go przetytułować i przenieść do innego działu !!
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez Rafciu Zobacz posta
    Dobrus, nie interesuje mnie to co wsadzasz do swojego samochodu. Jak dla mnie możesz jeździć bez filtra oleju, a nawet bez oleju. Pracowałem kilka lat w warsztatach i kilka razy zdarzyło mi się nie tylko myć ale i naprawiać silnik po tym, jak filtron się odkręcił i cały olej z miski wylądował na silniku, osłonie, masce, asfalcie, zderzaku i wszystkim innym co było w zasięgu. W mojej krótkiej karierze mechanika zdarzyło się to chyba 3 razy, jednak mechanicy bardziej doświadczeni opowiadali o wielu takich przypadkach. I nie są to historie wyssane z palca tylko autentyczne. Jeżeli Ty nie chcesz dopłacić do lepszej jakości filtra oleju 5zł, no to sorki, ale sprzedaj e38 i zostań przy tej corolli.
    tak jak mówilem, opieram swoje zdanie na swoich doświadczeniach. Znam wiele samochodow ktore od lat jezdza na filtronach i nic złego się nie dzieje, wiec dlaczego mam miec zle zdanie n/t tych filtrów? tu nie chodzi o oszczednosc, po prostu filtr to filtr i kupuję to co jest pod ręką w sklepie, bo u nas manna czy knechta na miejscu to malo kto ma, zwlaszcza do e38.

Uprawnienia umieszczania postów